Görüş Bildir
Haberler
Ergin Ataman ve Mahmut Uslu Arasındaki Gerilim Sürüyor

Ergin Ataman ve Mahmut Uslu Arasındaki Gerilim Sürüyor

Caner
15.06.2014 - 12:22
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte O An! Ergin Ataman Ve Mahmut Uslu...

Fenerbahçe Ülker'in Galatasaray Liv Hospital'i 76-63 yendiği final serisinin 5. maçı sonrası Ergin Ataman basın toplantısında ağır konuşmuş, Mahmut Uslu'yu tribünden kendisine 'Pantalonunu indirip, seni s..ceğim' dediği gerekçesiyle suçlamıştı.

Bunun üzerine Mahmut Uslu da 'Bana iftida atıyor. 30 metreden bana bakıp hülüsinasyon göreceğine, takımını yönetsin. Davacıyım' demişti.

Vatan Gazetesi Spor Servisi (Şampiy10) tartışmalara yol açan o diyaloğun yaşandığı anı görüntüledi. Usta foto muhabiri Doğan Çil, Ataman ile Uslu'nun karşı karşıya gelip atıştığı o anı objektiflere böyle yansıttı.

G.SARAY ile F.Bahçe arasında hangi spor dalında olursa olsun 'yarış' sporun dışına çıkarken kadın basketbol final serisinin ardından kavgalar erkeklerde de tam gaz devam ediyor.

Serinin 4. maçını G.Saray'ın kazanmasının ardından F.Bahçe yönetimi kameralar karşısına geçip sesini yükseltirken önceki gün oynanan 5. maçı F.Bahçe'nin kazanmasının ardından ise bu kez sarı-kırmızılılar açtı ağzını yumdu gözünü.

‘YAYINCIYA BASKI VAR’

MAÇTA yapılan hakem hataları, saha olayları, küfürler, G.Saray yönetimine yönelik hareketlerin tümü tek tek gösterilirken Ergin Ataman'a yönelik saldırılar da toplantının ana maddesi oldu. Yöneticiler Sedat Doğan, Mehmet Cibara ve Mehmet Karlı kameraların karşısına geçerken görüntüler eşliğinde F.Bahçe ve TBF'yi yerden yere vurdu.

İŞTE Sedat Doğan'ın zehir zemberek sözleri

“BU bir algı yönetiminin bir sonucudur. Yayıncı kuruluşa yapılan bir baskı vardı, kameraların yerleri değiştirildi. Sahaya seyirci almak dahil her şeyi yaptılar. Güvenlik kurulu toplantısı kararlarına rağmen bize çok yakışıksız şeyler yapıldı. Seri 2-2'ye geldikten sonra yıllar önce Efes maçında olduğu gibi yine aynı F.Bahçeli kişiler ortaya çıkarak ortamı kaosa sürükledi. Basketbol federasyonu da buna çanak tuttu.

‘ANONSLAR SKANDAL’

BİZE bir loca gösterildi, oraya gittik, o loca da TBF'ye aitmiş ve bizi çıkartmak istediler, seyircilerin arasına girdik. TBF'nin locasının tamamı F.Bahçe forması giyen isimlerden oluşuyordu.

Hakem hataları var, anonslar tam bir skandal. Bizim antrenörümüze ana avrat küfür edilirken sustunuz. Bu adam sizin milli takımınızın teknik direktörü. Türk bayrağını temsil eden bir isme ana avrat küfür edilirken siz hiçbir önlem almıyorsunuz.”

(Sampiy10)

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/iste-o-an-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0