Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'dan Okan Bayülgen'e 'Diriliş' Tepkisi: 'Beyefendi İzleyememiş, Fırsat Bulursa İzleyecekmiş'

Erdoğan'dan Okan Bayülgen'e 'Diriliş' Tepkisi: 'Beyefendi İzleyememiş, Fırsat Bulursa İzleyecekmiş'

Deniz Gök
16.11.2016 - 00:59 Son Güncelleme: 16.11.2016 - 08:51

TRT World için düzenlenen tanıtım gecesinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Altın Kelebek ödül töreninde Okan Bayülgen ve Diriliş Ertuğrul dizisi ekibi arasında yaşananlara değinerek tepki gösterdi: 'Beyefendi de izleyememiş, fırsat bulursa izleyecekmiş. Başkaların bizi anlamasını ve hakkıyla anlatmasını beklemenin boş bir çaba olduğunu artık biz çok iyi biliyoruz' dedi. Okan Bayülgen ise yaptığı açıklamada “Bu benim esprili tutumum, konuşma tarzım' diyerek özür diledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu akşam TRT World kanlaının açılışında yaptığı konuşmada Altın Kelebek Ödül Töreni'nde yaşanan 'Diriliş Ertuğrul' dizisi krizine değinerek şunları söyledi:

'Çok sevdiğim bir Afrika atasözü vardır. Aslanlar kendi hikayelerini yazmadıkça, avcıların kahramanlık hikayelerini dinlemek zorundayız. Onun için aslanlar kendi hikayelerini yazmaya devam edecekler. 

Az önce Diriliş'in yönetici ve kadrosuna onu söyledim. Onların o şekilde yorum yapmalarına, değerlendirmelerine hiç kafanızı takmayın, yola devam edin. Bu millet sizi bağrınıza basmış, onlar bassa ne yazar, basmasa ne yazar. Onların orada verilecek şekli bir ödülü önemli değil, asıl önemli olan şu milletin gönlünü siz kazandınız ya, işte asıl mükafat, asıl ödül bu. Mesele budur. 'Baki kalan bu kubbede hoş bir sada imiş meğer' diyoruz ya. Mesele bu.

Benim torunlarım bile bırakamıyorlar. Tamamını izlemek yetmiyor, bir de özetini de izliyorlar. Bu denli gönülleri fethetmiş bir dizi bu. Beyefendi de izleyememiş, fırsat bulursa izleyecekmiş. 

Kardeşlerim, başkaların bizi anlamasını ve hakkıyla anlatmasını beklemenin boş bir çaba olduğunu artık biz çok iyi biliyoruz'

Dizi ekibi kendilerine konuşma fırsatı verilmediği için ödülü yere atmıştı

Dizi ekibi kendilerine konuşma fırsatı verilmediği için ödülü yere atmıştı

43. Altın Kelebek Ödülleri’nden Diriliş Ertuğrul dizisi ekibinden Cavit Çetin Güner, kendilerine teşekkür etme imkanı dahi verilmediği gerekçesiyle aldığı ödülü yere atmıştı.

Ödül töreninde yaşananlar için 👇

Bayülgen: Kırdıklarım varsa özür dilerim

Bayülgen: Kırdıklarım varsa özür dilerim
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ödül töreninin sunucusu Okan Bayülgen ise Cengiz Semercioğlu'na yaptığı açıklamada “Bu benim esprili tutumum, konuşma tarzım. Bundan dolayı da kimse alınmaz. Ben dizinin adını ön plana çıkarmak için tekrar tekrar söyledim. Kimseyi kırmayı istemedim. Kırdıklarım varsa özür dilerim” dedi.

Dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ da sosyal medyada yayınladığı bir açıklama ile ödülü iade ettiklerini açıklamıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
562
517
143
77
59
18
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deneri

Ülkede 3 tane terör örgütü yokmuşcasına, dolar 3.25 degilmişcesine, her gün şehit vermiyormuş gibi, bir yerlerde her gün mutlaka patlama olmuyormuşcasına diz... Devamını Gör

kartacali

gündem değiştirme çabası vol:9999.... sen dolardan konuş galaksi lideri

fafatara

Bir ülkenin cumhurbaşkanının saçma sapan bir yarışmada ki saçma sapan bir ödül ve saçma sapan bir dizi yüzünden bunları söylemesi, saçma sapan sözleri sarfed... Devamını Gör

Bold Wolves

:)) hiç dinlemeden mi yazdın yorumu.. adam millet sizi bağrına basmış gerisi tırışka diyor.. bunun neresi yakışmamış anlamadım.. kültür seviyesine nasıl indi... Devamını Gör