Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan: 'DAEŞ'i Bitirmek Boynumuzun Borcu'

Erdoğan: 'DAEŞ'i Bitirmek Boynumuzun Borcu'

Kurban Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'DAEŞ denilen örgütü hem Suriye'de bitirmek hem ülkemizde eylem yapamaz hale getirmek milletimize karşı boynumuzun borcudur' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan yayınladığı mesajda vatandaşların Kurban Bayramını kutladı.

Mesajında 15 Temmuz darbe girişimine değinen Recep Tayyip Erdoğan, “Asker elbisesi giymiş teröristler, milletimizin tanklarını, uçaklarını, helikopterlerini ve silahlarını yine milletimize çevirdiler. Ülkemiz o gece, hem bir darbe girişimine, hem büyük bir terör eylemine, hem de gizli bir işgal teşebbüsüne maruz kaldı. Milletimiz, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) Türkiye’yi ele geçirme girişimini, tanklara, uçaklara, helikopterlere karşı vücudunu siper ederek, dünyada eşine ender rastlanır bir kahramanlıkla engelledi. Tarihe altın harflerle kazınacağına inandığım bu mücadelenin bedeli 241 şehit, 2 bin 194 yaralı oldu” ifadelerine yer verdi.

"PKK kesin bir yenilgiye uğramıştır"

"PKK kesin bir yenilgiye uğramıştır"

Cumhurbaşkanı Erdoğan PKK'ya yönelik operasyonlara da değindi;

 “PKK terör örgütünün, 15 Temmuz’dan sonra sınır bölgelerimizdeki faaliyetlerini yoğunlaştırma gayretinde olduğunu görüyoruz. Türkiye’nin Suriye operasyonunu sekteye uğratma amacı taşıdığı açık olan bu eylemler, örgütün ağır kayıplar vermesine rağmen devam ediyor. Terörle mücadelede verdiğimiz şehitlerin acısı yüreğimizi yakıyor, ama şundan emin olunuz ki, askerimizin, polisimizin, korucularımızın dökülen tek bir damla kanı dahi boşa gitmedi, gitmiyor. PKK, tarihinin en ciddi kayıplarını verme pahasına yürüttüğü bu kanlı eylemlerinde kesin bir başarısızlığa uğramıştır.”

Fırat Kalkanı Harekatı

Fırat Kalkanı Harekatı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mesajında Suriye'de sürmekte olan Fırat Kalkanı Harekatı'na da değinen Erdoğan, 'güvenlik güçlerimizle ve bölgedeki kardeşlerimizle el ele vererek, Türkiye’yi PKK belasından kurtarmakta kararlıyız. FETÖ gibi PKK’nın da milletimizin dirayeti, devletimizin gücü karşısında direnme şansı yoktur. PKK’nın Suriye’deki kolu olan PYD-YPG’yi de aynı akıbet bekliyor. DAEŞ denilen örgütü, hem Suriye’de bitirmek, hem ülkemizde eylem yapamaz hale getirmek, milletimize karşı boynumuzun borcudur. 

Fırat Kalkanı Harekâtı, bunun ilk adımıdır. Ülke ve millet olarak bekamızı tehdit eden tüm örgütleri, arkalarında kim olursa olsun, yok etmek için ne gerekiyorsa yapmaktan bizi kimse alıkoyamaz. Gerek Fırat Kalkanı Harekâtında, gerek terörle mücadele operasyonlarında görev alan güvenlik güçlerimizin tamamına başarılar diliyorum. Hepsinin gazası mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajını “Milletimizle birlikte, tüm Müslümanlara, tüm insanlığa Rabbimden huzur, esenlik ve sağlık diliyorum” temennisiyle tamamladı.

Cumhurbaşkanlığı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
81
41
31
21
16
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Bana hiç bir borcun yok. Allahın varsa artık birazda kendi ülkenle ilgilenirsin hee yoksa allahtan isteğim seni başımızdan alması.

Dediğini hemen yetkililere ileteceğim

Wonderkid

daeş dediğin şey zaten akp çeteleri amk, danışıklı dövüşün böylesi

Wonderkid

işid i türkiye kurdu gibi bir yargı çıkardıysan bu cümleden zaten ahmaksın. daeş denilen örgütü akp nin kolladığını görmeyen asıl ahmaktır. uyumaya devam

Işid diyeceksin ulan ışid ışid. Algı yaratmayı ne çok seviyo bu adam ya?

Pasif Kullanıcı

Kardeş DAİŞ yada DAEŞ Arapçadaki örgütün telaffuzu. Buda Arap göt yalayıcılığının bir numaralı örneği olsun. :D