Görüş Bildir
Haberler
En Özel Gününüze: Sevgiline Sevgililer Gününde Alman Gereken Hediyeyi Söylüyoruz!

En Özel Gününüze: Sevgiline Sevgililer Gününde Alman Gereken Hediyeyi Söylüyoruz!

Beymen
06.02.2018 - 20:11

Aşk iyi gelir, sen de sevgiline Sevgililer Günü için iyi gelecek bir hediye almak istiyor ama hala ne alacağını bilmiyorsan bu test sana ilaç gibi gelecek!

Öncelikle sevgilinin cinsiyetini öğrenmemiz gerekiyor!

Sevgilini bir renkle eşleştirecek olsan bu hangi renk olurdu?

Sevgilin için sence şu sıfatlardan hangisi daha doğru?

Sevgilin sana hangi mevsimi anımsatıyor peki?

Bu şarkılardan hangisini daha çok beğenir peki sevgilin?

Sevgilinin canı inanılmaz tatlı çekti: Ona hangi tatlıyı alacaksın?

Son olarak sence sevgilin bu hayvanlardan hangisini beslemek ister?

Deri aksesuar!

Deri aksesuar!

Sevgiline onu ne kadar ciddiye aldığını göstermek için ona bu tarz bir hediye almaya ne dersin? Örneğin bir cüzdan, veya çok şık bir el portföyü? Bizce çok sevinir! Sevgiline bu hediyeyi en şık ve kalitelisinden almaya ne dersin?  O zaman seni, Sevgilini ayrıcalıklı hissettirecek bu hediyeyi almak için Beymen’e bekliyoruz. Şimdiden incelemeye başlamak için buraya tıklamaya ne dersin?

Şık bir takı!

Şık bir takı!

Kadınlar ne sever? Elbette takı sever! Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin sevgilin de takıları her kadın gibi çok seviyor. Ee o zaman ona neden Sevgililer Günü için takı almayasın ki? Sevgiline beğeneceği takıyı en şık ve kalitelisinden almaya ne dersin? O zaman seni, Sevgilini ayrıcalıklı hissettirecek bu hediyeyi almak için Beymen’e bekliyoruz. Şimdiden incelemeye başlamak için buraya tıklamaya ne dersin?

Parfüm!

Parfüm!

Sevgiline Sevgililer Günü için parfümden güzel hediye olabilir mi ya? Hem kadınlar böyle romantik fikirleri çok severler. 'Kokladıkça beni hatırla, burnunda hep ben olayım' gibi süslü cümlelerle de sevincine sevinç katabilirsin sevgilinin! Sevgiline yakışacak parfümü en kalitelisinden almaya ne dersin? O zaman seni, Sevgilini ayrıcalıklı hissettirecek bu hediyeyi almak için Beymen’e bekliyoruz. Şimdiden incelemeye başlamak için buraya tıklamaya ne dersin?

Sneaker!

Sneaker!

Hangi kadın Sneakerla mutlu olmaz ki? Hem kullanışlı hem de çok şık! Bizce sen sevgiline kesinlikle bir Sneaker almalısın Sevgililer Günü için! Zaten bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin sevgilin bu hediyeye kesin bayılacak! Sevgiline Sneakerını en şık ve kalitelisinden almaya ne dersin? O zaman seni, Sevgilini ayrıcalıklı hissettirecek bu hediyeyi almak için Beymen’e bekliyoruz. Şimdiden incelemeye başlamak için buraya tıklamaya ne dersin?

Cüzdan!

Cüzdan!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin sevgilin ona alacağın şık bir cüzdana kesinlikle bayılır! Hem kullanışlı hem de çok şık! O zaman seni, Sevgilini ayrıcalıklı hissettirecek bu hediyeyi almak için Beymen’e bekliyoruz. Şimdiden incelemeye başlamak için buraya tıklamaya ne dersin?

Şık bir gömlek!

Şık bir gömlek!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin sevgilin Sevgililer Günü için ona alacağın şık bir gömleğe inanılmaz sevinir! Hem ihtiyaca yönelik de bir hediye olmuş olur! Ne dersin? O zaman seni, Sevgilini ayrıcalıklı hissettirecek bu hediyeyi almak için Beymen’e bekliyoruz. Şimdiden incelemeye başlamak için buraya tıklamaya ne dersin?

Parfüm!

Parfüm!

Erkek için en ideal hediye kesinlikle parfümdür! Bizce sen de Sevgililer Günü için sevgiline parfüm almalısın. Hem kokladıkça seni hatırlar, fena mı olur? Sevgiline yakışacak parfümü en kalitelisinden almaya ne dersin? O zaman seni, Sevgilini ayrıcalıklı hissettirecek bu hediyeyi almak için Beymen’e bekliyoruz. Şimdiden incelemeye başlamak için buraya tıklamaya ne dersin?

Sneaker!

Sneaker!

Erkekler için Sneakerdan daha güzel ve uygun bir hediye düşünemiyoruz! Zaten bize verdiğin cevaplardan da anladığımız kadarıyla senin sevgilin Sneakerları gerçekten çok seviyor! Sevgiline Sneakerını en şık ve kalitelisinden almaya ne dersin? O zaman seni, Sevgilini ayrıcalıklı hissettirecek bu hediyeyi almak için Beymen’e bekliyoruz. Şimdiden incelemeye başlamak için buraya tıklamaya ne dersin?

Tatlı bir ev eşyası!

Tatlı bir ev eşyası!

Evinin en güzel köşesine koyacağı ve onu baktıkça mutlu edecek tatlı bir ev hediyesi alsan bizce harika olur! Hem bize verdiğin cevaplara göre sevgilin evini çok seviyor! O zaman seni, Sevgilini ayrıcalıklı hissettirecek bu hediyeyi almak için Beymen’e bekliyoruz. Şimdiden incelemeye başlamak için buraya tıklamaya ne dersin?

Onu sıcak tutacak şeyler!

Onu sıcak tutacak şeyler!

Malum havalar buz gibi! E sen de sevgiline onu hep sıcak tutacak bir hediye alsan bizce harika olur, ne dersin? O zaman seni, Sevgilini ayrıcalıklı hissettirecek bu hediyeyi almak için Beymen’e bekliyoruz. Şimdiden incelemeye başlamak için buraya tıklamaya ne dersin?

Onu ısıtacak bir şeyler!

Onu ısıtacak bir şeyler!

Erkekler öyle kendilerine gidip atkı şapka falan almazlar, o yüzden bence bu hediye harika bir seçim olabilir! Hem kış günlerinde onu sıcak tutacak bir şeylere ihtiyacı olacak! O zaman seni, Sevgilini ayrıcalıklı hissettirecek bu hediyeyi almak için Beymen’e bekliyoruz. Şimdiden incelemeye başlamak için buraya tıklamaya ne dersin?

Şık bir triko!

Şık bir triko!

Sevgiline Sevgililer Günü için şık bir triko alsan bizce harika olur! Hem giydikçe seni hatırlar, hem de senin zevkinden bir şey taşımış olur üstünde! O zaman seni, Sevgilini ayrıcalıklı hissettirecek bu hediyeyi almak için Beymen’e bekliyoruz. Şimdiden incelemeye başlamak için buraya tıklamaya ne dersin?

O'nu özel hissettirecek hediyeler için, Beymen!

O'nu özel hissettirecek hediyeler için, Beymen!

Detaylar için tıklayınız.