Görüş Bildir
Haberler
En İyi Vine ve Instagram Videosu Nasıl Çekilir?

En İyi Vine ve Instagram Videosu Nasıl Çekilir?

Sosyal Medya Kulübü
14.01.2014 - 12:29 Son Güncelleme: 14.01.2014 - 12:46

Vineve Instagram videoları sosyal medyanın 2014 trendleri arasında. Herkes Vine ve Instagram’da aktif olmaya çalışıyor ancak tam olarak nasıl yapılacağı konusunda sıkıntı yaşayanlar da oldukça fazla.

Öncelikle kaliteli bir video hazırlamadan önce biraz diğer videolardan ilham almalısınız. Ne kadar çok video izlerseniz o kadar daha iyi içerikler üreteceksinizdir. İlhamı aldınız, peki ya sonra? Kendinize bir template hazırlayın, gerekirse kağıt kalemi elinize alıp çekeceğiniz videoyu kurgulayın. 6,5 saniyelik bir video olması önemli değil. Ne çekeceğinizi, nasıl çekeceğinizi baştan sona iyice kurgulamalısınız.

İkinci adımda ise bir tripod ayarlamalısınız. Fikriniz ne kadar güzel olursa olsun titreyerek çekilmiş bir videoyu kimse izlemek istemeyecektir. 6,5 saniye oldukça değerli bir zaman sosyal medyada. Özellikle Vine’da arka arkaya çekimler yapacağınızdan ötürü farklı kareleri çekmek yerine aynı karede aynı çerçeve içerisine odaklanmanız gerekecek. Videoda her santimlik kaymalar çok fazla belli olacaktır. Çekimi yapacağınız alet sabit olmalı.

Kaynak: http://sosyalmedya-tr.com/faydali-bil...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın