Görüş Bildir
Haberler
En İyi Güneş Koruyucu Kremi Markaları

En İyi Güneş Koruyucu Kremi Markaları

En İyi Güneş Koruyucu Kremi Markaları

Yaz sıcaklarının başlaması ile birlikte tatiller ve deniz mevsimi de açıldı. Tatile giderken unutmamız gereken kremlerden birisi güneş koruyucu kremi…

Cildimiz sıcaklardan ve güneş ışınlarının zararlı ultraviyole ışınlarından korumamız gerekli çünkü cilt kanserine neden olabilir. Güneş ışınlarının yoğunluğu cilt kanseri ile doğru orantılı olduğunu unutmayalım. Tabi cilt kanserini önlemenin en kolay yolu cildimizi güneş ışınlarından koruyan güneş koruyucu kremleri ve losyonları ve cildimize uyumlu olanları. Siz de sorabilirsiniz benim tenime hangi güneş kremi olur ? Ya da hangi güneş kremi markasını tercih etmeliyim ? İşte ünlü bayan dergilerinde Fashion Style’ ın güneş kremi hakkında güzel bir yazı dizisini nsonmoda.com da sizlerle paylaşıyoruz…

AYRINTILAR İÇİN SİTEMİZİ ZİYARET EDİNİZ

Dekorasyon & Moda Haberleri | En Son Moda Haberleri

Alerji, akne ve Rozasea (Cilt Yanıklığı )Hastaları için

Alerji eğilimli bir cildiniz varsa eğer parfüm içerikli güneş kremlerinden sakınmalısınız. Ayrıca akne ve rozasea, oksibenzon hastaları da dikkatli seçmeli.

Güneş kremlerinin canlı olan deri tabaka ile reaksiyona girmemesi önemli. Salisatlar ve ecamsule yapılı güneş kremleri en uygunlarıdır. Alerjisi rozasea hastaları alkol içeren güneş kremlerinden kaçınmalı. Eğer yanlış bir güneş kremi seçerseniz özellikle alkollü alerjilerin ve cildinizin kurumasına neden olabilir.

Kuru Ciltler İçin Güneş Kremi Kuru ciltler için nemlendiricili güneş kremlerinden yararlanabilirsiniz. Kuru ciltler için popüler olan güneş kremlerinde lanolin, yağlar ve dimetikon gibi silikonlar vardır.

Malezma Hastları için Güneş Kremi

Malezma (Ciltte Kahverengi ve siyah noktaların oluşması), daha önce cilt kanser olanlar ve açık tenli kişiler için güneş kremi seçiminde; uygun olan güneş kremi +30 faktör SPF olup günlük kullanım için de tavsiye edilir.

Koyu cilt Tonları için Güenş Kremi

Koyu cilt tonuna sahip kişiler güneş kremi gerekmediğini hissedebilir. Ancak güneş yanığı gibi zararlı UV ışınları DNA hasarı sonucu tenin koyulaşmasına neden olduğunu unutmayın. Koyu tenli cilde sahip bireyler titanyum bazlı güneş kremi kullanarak önlem alabilir. Güneş kreminizin nemlendiricili olmasını özen gösterin ve +15 faktör SPF geniş spektrumlu güneş kremi tercihiniz olsun.

Ve diğer Tavsiye Edebileceğimiz Güneş Kremi Markaları:

plastic buckle slider for messenger bag kaskuschul colour a alarjien iyi güneş kremlerigüneş Kremi iyisi dovlenmaplestory europe flag race horairesproblem solved manual for fdy choung lee winderwww flipkart com leg gaurd hannah Rs

Kaynak: http://nsonmoda.com/en-iyi-gunes-koru...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın