Görüş Bildir
Haberler
Emre: "Kazasız Belasız Bir Kamp Olsun"

Emre: "Kazasız Belasız Bir Kamp Olsun"

Fatih
10.01.2015 - 18:47

İkinci yarı hazırlıkları kapsamında bugün Antalya'ya giden Fenerbahçe'de kaptan Emre Belözoğlu, havalimanında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Televizyonu'na konuşan tecrübeli futbolcu, çok yoğun eleştiriler altında ilk yarıyı lider bitirmenin önemini vurguladı. İkinci yarı itibariyla 2 zor deplasmanları olduğunu dile getiren Emre şu ifadeleri kullandı:

''Çok ciddi hazırlık kampı süreci olacak. Kupa maçı da eğer 20’sine kalırsa 10 günlük bir süreç. O maçlara kadar hazır hale geleceğimize inanıyorum. Zaten tatilin bir bölümünde aktif olarak dinlendik, çalıştık aynı zamanda. Herkes hemen hemen hazır gelmiş gibi görünüyor. Yarından itibaren testlerde başlayacak. İnşallah hepimiz için sakatsız, kazasız, güzel bir kamp olur.''

Oynadıkları iyi futbol sayesinde son haftalardaki oynadıkları maçlardan galip ayrıldıklarını dile getiren Emre Belözoğlu , “Son 4-5 haftalık periyotta bence ligin en iyi futbol oynayan takımıydık. Zaten bunun da karşılığını aldık. İnanıyorum bunun devam etmesi gerekir. Bu anlamda iyi çalışıyoruz. Aranın girmesi bizim inşallah hızımızı kesmez, devam ettirir” dedi.

Emre sözlerini şu ifadelerle noktalandırdı: 'Fenerbahçe’nin başarısında çok mutlu oluyoruz. Başarıda en mutlu olan insanlar biz isek, başarısızlıkta da en çok üzüntü çeken kişiler, bizleriz. Bütün taraftarlarımızın bunu bilmesini isterim.'

Fanatik

Kaynak: http://www.fanatik.com.tr/2015/01/10/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın