Görüş Bildir
Haberler
Emre'den Kaptanlık Göndermesi!

Emre'den Kaptanlık Göndermesi!

Batuhan
08.01.2014 - 13:56

Emre'den Kaptanlık Göndermesi!

Fenerbahçe’nin 3 kaptanı, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin ve Volkan Demirel basın toplantısı düzenledi.

EMRE BELÖZOĞLU’NUN SÖZLERİ

“Umarım hepimiz adına güzel bir kamp olur. Böylesine güzel bir tesiste kamp yapmaktan dolayı çok mutluyuz. Umarım ilk yarıda göstermiş olduğumuz performansı devam ettirmek adına bu kamp faydalı olur. İkinci yarıdaki isteğimiz; taraftarımıza, camiamıza şampiyonluk hediye etmek için çalışacağız.

İlk yarıyı önde tamamlamak bizim için avantaj. Önemli olan bu ortamı korumak. Ben sezona iyi başlayamamıştım. Tam formumu yakaladığım anda bilek sakatlığı oldu. Futbolun içinde bunlar var. Sakatlıklardan muzdarip bir oyuncuyum. Bir an önce yetişip, şampiyonlukta katkı sağlamak istiyorum. Kimse oynarsa oynasın herkes elinden geleni yapıyor. Takıma ikinci yüksek derecede katkı sağlamak istiyorum.

Dışarıdan ne konuşulduğunun önemi yok. 5 senedir buradayım. Avantajlı bir şekilde girmemize rağmen biz bu ortamın bozulmamasını istiyoruz. Farkın azalmasını istemiyoruz. Kadromuz ligin üstünde bir kalitede. Bu ligdeki puan farkına da yansıda. Bizi takip eden takımlar çok iyi takımlar. İyi transferler yapıyorlar. Şu an mevcut kadro bu sene şampiyonluğu rahatlıkla kazanabilecek bir kadro. Biz şampiyonluğa kilitlenmiş durumdayız.

Biz takım kaptanı olsak dahi takımdaki tecrübeli oyuncuların yaptığı hareketlerden sonra yapmamız gereken bir şey olmuyor. Bu takıma kötüler gelmez zaten. Diğer takımlarla alakalı yorum yapmamız doğru olmaz. Ama bir takım kaptanı sözünü dinletemiyorsa o takımda sorunlar vardır.

Ben rakip olarak sadece Galatasaray’ı rakip olarak görmüyorum. Beşiktaş da çok iyi takım. Beşiktaş ve Galatasaray’ı ayırt edecek bir ayrıntı göremiyorum.

VOLKAN DEMİREL’İN SÖZLERİ

“Her hocanın farklı taktiği var. Ben bana verilen görevi yapmaya çalışıyorum. Biz şu anda puan farkını düşünmüyoruz zaten. Gerektiği gibi hareket ediyoruz. Bandı takıp takmamak önemli değil. Biz yaş itibariyle gördüklerimizi genç ve dışarıdan gelen arkadaşlara anlatmaya çalışıyoruz. Buradaki arkadaşlık ortamı çok iyi. İçimizde hiç kötüler olmadı. Bunun neticesinde bize yapacak bir iş kalmadı.

Kimse şans mans demesin! Biz o son dakika gollerini çok istediğimiz için atıyoruz. Konya ve Karabük maçlarını saymazsak, diğer tüm maçlarda elimizden geleni yaptık. Hem iyi oynadık, hem kazanmasını bildik. Belki kaçırdık, belki son dakikalarda atıp kazandık. Ben buradan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Harika performans sergiliyorlar.

Her takım kendisine göre hesap yapıyor. Bizim de kendimize göre bir hesabımız var. 3 puanlık bir sisteminde her şey olabilir. Puan farkını biliyoruz fakat bunu elimde bir artı olarak görmüyoruz. Her maçı kazanarak devam etmek istiyoruz.

İlk defa baba olacağım için çok heyecanlıyım. Arkadaşlarımızdan bilgi topluyorum. Çok az bir zaman kaldı. İsmi belli fakat sonra söylerim.

Fenerbahçe’deki bütün kalecilerle çalıştığım için ne kadar yetenekli olduklarını biliyorum. Yaşları çok genç. Şans bulup kendilerini daha da geliştirdikçe adı geçen takımlarla oynayacaklarına inanıyorum.

SELÇUK ŞAHİN’İN SÖZLERİ

“Avantajlıyız. Cidiyeti elden bırakmamak gerek. Kaznadığımız hiçbir şey yok. İlk yarıyı önde bitirdik. Önemli olan ikinci yarıyı lider tamamlamak. Ortada bizim için bir avantaj olduğu gerçek.

Öncelikle hocaya teşekkür ederim. Ersun hoca hakkımda güzel sözler söylemiş. Devamlı hazır olmak konusunda çalışıyorum. Ne zaman şans verilirse her zaman hazır olmaya çalışıyorum. Zaman zaman eleştiri, zaman zaman beğeni oluyor. Oynamadığım zaman her anki bir problem olmuyor benim adıma.

Öyle bir takıma sahibiz ki, bizim üzerimize düşen bir şey olmadı. Bizim üzerimizde bir yük yok. Her takımın içinde olumsuz olaylar oluyor. Fakat bu durumlarda biz kaptanlar olayları çözmeye çalışıyoruz. Ancak bu sene hiç öyle bir durum olmadı. Takımdaki hava çok güzel.

Şampiyonluk yolu kolay olmayacak. Zor bir ligde oynuyoruz. İlk yarı bizim açımızdan kolay geçmedi. Son dakika gollerini atmasak kafa kafaya geçmiş bir ilk yarı olacaktı. Sadece Galatasaray değil, diğer takımlar da bizi zorlayacaktır.”

Kaynak: http://amkspor.com/2014/01/08/fenerba...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın