Görüş Bildir
Haberler
Ekrem İmamoğlu'nun Eski İşini Duyan Karsu Şaşkınlığını Gizleyemedi!

Ekrem İmamoğlu'nun Eski İşini Duyan Karsu Şaşkınlığını Gizleyemedi!

Müge Kakşi
15.11.2021 - 23:15

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kendi kanalı için ünlü şarkıcı Karsu ile beraber yemek yaptı. İkili, programda başta Karsu'nun da memleketi olan Hatay yöresine ait humus olmak üzere birçok lezzetli yemek yaptı. Samimi ve eğlenceli konuşmaların geçtiği programda İmamoğlu'nun eski işini söylemesi Karsu'yu şoke etti. Detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile son dönemin parlayan yıldızları arasında gösterilen şarkıcı Karsu, İmamoğlu'nun kanalı için yemek videosu hazırladı. İkili, programda başta Karsu'nun da memleketi olan Hatay yöresine ait humus olmak üzere birçok lezzetli yemek yaptı. Ancak videoya, Karsu'nun İmamoğlu hakkındaki detayı öğrenince yaşadığı şaşkınlık damga vurdu.

Ekrem İmamoğlu ve Karsu Yemek Yaptı

Ekrem İmamoğlu ve Karsu Yemek Yaptı

Türk asıllı Hollandalı şarkıcı Karsu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yemek yaptı. 

İmamoğlu Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 'Gönüllü kültür elçiliği yapan Karsu ile hem birlikte yemek yaptık hem de yeni yayınladığımız “Geçmişten Günümüze İstanbul Lezzetleri” kitabımızı konuştuk. İstanbul mutfağını tüm dünyaya tanıtmak için bir dizi çalışma yapmaya başlıyoruz' açıklamasında bulundu. 

Kendi Youtube hesabından yayınlanan videoda, 'Üniversite öğrencisiyken yemek yaptığını pilav, makarna ve salatayı iyi yaptığını belirten İmamoğlu farklı mutfakları denemeyi sevdiğini de belirtti.

Ekrem İmamoğlu'nun Mesleğini Duyan Karsu Şaşırdı

Ekrem İmamoğlu'nun Mesleğini Duyan Karsu Şaşırdı

İmamoğlu, yemek hazırladıkları sırada Karsu'ya dönerek, 'Piyaz yapardım ben, lokantam vardı' dedi. Karsu'nun bu sözleri duyduktan sonra kısa süreliğine şaşkınlık yaşadığı ve 'Gerçekten mi?' diye sorduğu duyuldu.

İşte İmamoğlu'nun O Dükkanı

İşte İmamoğlu'nun O Dükkanı

Başkan İmamoğlu, sözlerini şu şekilde devam ettirdi:

'92'de üniversite öğrencisiyken lokanta açmıştım. Daha doğrusu üstüme kaldı. Yöresel bir köftemiz vardı bizim, Akçaabat köftesi. İlk olarak biz açtık, bizden önce İstanbul'da açan yoktu. Ustam nazlıydı, bazen köfte çıkmazdı elinden. Ben köfteye yapmayı bile öğrenmeye gittim o zaman.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın