Görüş Bildir
Haberler
Ebru Gündeş'in İleri Derece Boynuz Teknikleri Senaryosunu İçeren Klibi: Fırtınalar

etiket Ebru Gündeş'in İleri Derece Boynuz Teknikleri Senaryosunu İçeren Klibi: Fırtınalar

Klip tarihimiz, gerçekten de anlamsız senaryolarla dolu. Bunların çoğu da genellikle 90'lı yıllarda çekilmiş olan kliplerden oluşuyor. Hangi birini seçeceğimizi şaşırdığımız bu müthiş arşivden unutulması en zor olanını ele aldık. Klipte bir adet Ebru Gündeş ve dönemin Best Model'i Berke Hürcan var. Olayların gidişatı adeta bir diziyi andıran klip incelememizi sizlerin takdirine bırakıyoruz...

1. Hikayemiz iki lüks araba sahibi bireyin dramını anlatıyor. Bu güzel insanlar, tarla gibi bir yolda geçecek yer bulamadıkları için maalesef burun buruna geliyorlar. Evet, maalesef...

2. Büyük ihtimalle tamponlarda ufak bir hasar meydana geliyor olmalı ki Ebru Gündeş bu duruma çok sinirleniyor. Berke Bey de Ebru'ya yanaşıp "Tutanak tutalım istersen, polisi karıştırmayalım" tarzı bir hareket yapıyor.

3. Tutanaklar tutulduktan sonra sulh olan ikiliden Berke Bey, boyunu posunu göstermek suretiyle aracın önünde bir miktar salınıyor ve ikili geri vitese takıp olaysız bir şekilde geri geri evlerine dağılıyor.

4. Berke Bey eve gider gitmez "Eee naptın bugün?" diyen sevgilisine olaydan hiç bahsetmiyor, "Napalım işte kağıt, kürek, evrak işi" gibi anlamsız şeyler söyleyip sarılıyor.

5. Bu esnada Ebru da sevgilisini "Şuranda fondöten kalmış" hareketiyle seviyor, oğlanı tutup kendine çeviriyor.

6. Fakat o da ne? Berke Bey, kaporta masrafı için telefonunu aldığı Ebru'yu sevgilisinden gizlice arıyor. Evet gizlice...

7. Ebru da yürek yemiş olacak ki, sevgilisi yanında uyurken buluşma teklif eden yabancı bir beyle randevulaşıyor.

8. Motora binmeyip motorcu kıyafeti giymeyi seçen Ebru ve gözü dışarda Berke, çocuklar gibi şen bir halde geziyorlar. Hatta Ebru, mutluluktan uçmayan balonu uçurmaya bile çalışıyor.

9. Bu esnada hiçbir şeyden haberi olmayan asıl sevgililer, kendi evlerinde küçük sinir krizleri geçiriyor. Hiçbirinin aklına boynuzlanma ihtimali gelmiyor. Bunlar biraz saf yani anlayacağınız...

10. Sevgililer evde deliredursun, Berke 1 milyoncudan aldığı yüzüğü Ebru'nun daksil ojeli parmaklarına geçiriyor. Çiftimiz kendi aralarında söz kesiyor, yavuklu oluyor.

11. Genellikle Ankaralılar'da görülen trafiğin ortasında istop edip oynama durumunu, bu elit çiftimizde de görüyoruz. Sırf bunun için giyinip evden çıkıyorlar üstelik!

12. Herkes kendi evine gittikten sonra Ebru, lüks arabasının benzinin bittiğini fark ediyor. Bildiğiniz gibi İstanbul'da sadece 1 (bir) adet benzinci olduğu için orada da kankisi ile karşılaşıyor. Hayret değil mi?

13. Şok olmaya hazır mısınız? Ebru'nun daha geçen gün 1 milyoncu yüzüğüyle sözlendiği sözlüsü meğersem kankasının sevgilisi çıkmasın mı? Çıksın! Lakin ki eski sözlüler bunu hiç kimseye çaktırmıyorlar ve bir aşk hikayesi benzincide son buluyor.

14. Ne kadar büyük bir hata yaptığını anlayan Ebru "Keşke 5 milyonluk benzin almasaydım" demiyor tabii. Boynuzlandığının farkında olmayan sevgilisine içinden "Ay canım, bu çok salak gerçekten ya" dercesine sarılıyor ve bir daha da bırakmıyor.

Siz böyle şeyler yapmayın. Herkese fırtınasız günler...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
838
152
51
41
22
18
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
portside

şimdiki dizilerin 1 sezonda anlatamadığını o zamanki klipler bir şarkıda anlatıyordu. Şaka maka klipler falan iyiydi o zamanlar yaw.

portside

Dur lan Sibel Alaş - Adam şarkısı dinliyeyim bir de

Sigurd

canım 90'lar, kıyafetlerinizi seveyim :)

esocan

Neden Berke Hürcan'ın burada Sinan Akçıl'a benzediğini düşünüyorum ?