Görüş Bildir
Haberler
DÜNYANIN EN PAHALI EN LÜKS 10 GİYİM MARKASI

etiket DÜNYANIN EN PAHALI EN LÜKS 10 GİYİM MARKASI

İnternetten kazansam
24.02.2015 - 19:46 Son Güncelleme: 03.03.2015 - 03:15

Dünyanın en lüks 10 Giyim Markasi

Günümüzde hemen hemen herkes şık giysi ve aksesuarları için birbiri ile yarışıyor. Defileler milyar dolarlar ile ifade ediliyor. Dergiler TV Programları, İnternet ve daha birçok alanda lüks giyim ve şıklık ön planda. Günün trenlerini yakalamak için özellikle belirli varlık düzeyine sahip insanlar âdete yarışıyor. Ne giydiğimiz kadar hangi marka giydiğimizde bir o kadar önemli buyurun size dünyanın en pahalı 10 lüks giyim markası.

İçeriğin Devamı Aşağıda

FENDİ

FENDİ

İtalyan moda markası Fendi Roma 1925 yılında Edoardo ve Adele Fendi tarafından kurulmuştur. Kurulduğu ilk yıllarda sadece deri ve deri ürünleri satışı yapmakta iken, bugün dünyanın en ünlü ve en lüks markalarından biri olan Fendi. Fendi Paris, New York, Münih, Dubai, Moskova ve Milan gibi dünya Çapında birkaç büyük şehirlerde mağazalara sahip.

GUESS

GUESS
blog.chavvos.com

Paul tarafından 1981 Marciano kurulan bir Amerikan markası.Oda ilk kurulduğu yıllarda sınırlı alanda (sadece kot üretimi) faaliyet gösteriyor iken bugün takı, saat, parfüm ve tekstil ürünleri olmak üzere bir çok alanda faaliyet gösteren lüks bir marka.

BURBERRY

BURBERRY

Burberry Thomas Burberry tarafından 1856 yılında kurulan marka. İngiliz giyim sektörünün başlıca markalarından.  Bugün, Burberry 3 Tochtermarken, Burberry Prorsum, Burberyy London ve Burberry Brit bir çok ünlü mağazayı bünyesinde bulunduyor.

VERSACE

VERSACE

Gianni Versace tarafından 1978 yılında kurulan Versace. Erkek ve kadınların yanı sıra aksesuarlar için lüks marka üreten bir giyim firması. İtalya markası olan Versace ülkemizde de birkaç mağazası bulunan bir giyim firması.

DİOR

DİOR

Fransızlar için imaj herşey. En iyi parfümlerin üretildiği, Modanın kalbi Paris gibi bir şehrin yer aldığı bir ülkede marka lüks bir markanın varlığı kaçınılmaz. Adından da anlaşılacağı üzere Dior Christian Dior Fransız markası, 1946 yılında kurulmuştur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DOLCE & GABBANA

DOLCE & GABBANA

Domencio Dolce 1982, D&G ve Stefano  tarafından kurulmuş olan firma lüks marka kaliteli elbise, ayakkabı, çanta, parfüm, kozmetik, güneş gözlüğü gibi bir çok alanda faaliyet göstermekte. Ülkemizde özellikle taklit ürünleri en yaygın markalardan bir tanesi. Kot alanında ise ülkemizde gayet yaygın bir marka.

PRADA

PRADA

Mario tarafından 1913 yılında kurulan Prada dünya çapında bilinen marka değeri oldukça yüksek bir firma. Hali hazırda Prada ayakkabı, çanta, giyim, kozmetik ve Aksesuar alanlarında faaliyet göstermektedir.

CHANEL

CHANEL

Gabrielle '' 1909 yılında Chanel kurulmuştur ve şimdi zarafet ve Prestij ile Eş anlamlıdır. Coco Chanel kaliteli ve oldukça pahalı ürünler için bilinir. Hatta o kadar ki  Channel marka bir çanta bir mücevher ile eşdeğer fiyata denk gelebilir. Yani Bize Biraz uzak bir marka.

GUCCİ

GUCCİ

Gucci İtalyan lüks moda markası özellikle çanta alalında faaliyet gösteren marka Türkiye’de de çok sık gördüğümüz bir marka. Ayrıca seyahat çantaları  kıyafet ve özel tasarım ayakkabı, kozmetik, mücevher Gucc’nin faaliyet gösterdiği diğer alanlar. Özellikle TV reklamlarına önem veren marka ünlü futbolcu Christiano Ronaldo’yu da reklamlarında oynatmıştı.

LOUİS VUİTTON

LOUİS VUİTTON

Louis Vuitton Malletier bir Fransız moda markası, 1984 yılında kurulmuştur. Bugün, ayakkabı, çanta, takı, güneş gözlüğü, giyim ve Aksesuar gibi alanlarda lüks ürünler satan marka özel üretimler yapması ile de bilinen bir marka. Marka değerini anlatlamak için şu somut örnek yeterli sanıyoruz. Marka (Kasım 2013) Forbes listesinde dünyanın ilk 10 markası arasına girmiştir.

Kaynak : Online Kazanç |Para Kazanma-Online Kazanç

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın