Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın En Güzel 10 Kız Çocuğu

Dünyanın En Güzel 10 Kız Çocuğu

Melisa Ayvaz
12.03.2018 - 15:50

Dünyanın en güzel 10 kız çocuğu

Öncelikle Maşallah diyelim.

Aman nazar değmesin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Mia Talerico

10. Mia Talerico

Biz onu İyi Şanslar Charlie filminde Charlie Duncan olarak tanıdık.Ve şuan 9 yaşında.

9. Aleyna Yılmaz

9. Aleyna Yılmaz

Türk olmasına şaşırabilirsiniz çünkü 10 kızın arasından tek Türk kız çocuğu.Ama annesi Güney Kore'li, babası ise Türk'tür.Ve şuan 11 yaşında.

8. Ekaterina Samsonov

8. Ekaterina Samsonov

Çocuk oyuncudur.Ve BKNY gibi büyük bir markanın yüzü oldu.Ve şuan 15 yaşında.

7. Lily Chee

7. Lily Chee

Lily büyük kahverengi gözleriyle oldukça dikkat çekiyor.Güzel görünümünden yanı sıra birçok yeteniği vardır.Çok güzel bir şekilde dans ediyor.Oyunculukta da kendini kanıtlıyan Lily şuan 14 yaşındadır.

6. Anastasia Bezrukova

6. Anastasia Bezrukova

Anastasia birçok çocuk dergisine reklam yüzü olmuş durumda.Kendisine birçok film teklifi yağmaktadır.Ama ailesi modelliğe ağırlık vermesini istese de ileride birçok başarılı filmde göreceğimiz kesin.Ve şuan 14 yaşında.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Mia Hays

5. Mia Hays

Bakışlarıyla dikkat çeken bu tatlı kız da bebekliğinden itibaren birçok reklamda reklam yüzü olmuştur.Birçok katalog çekimlerinde rol almıştır.Kendisine birçok filmden oyunculuk teklifi geliyor bu nedenle geleceği çok parlak gözüküyor diyebiliriz.Ve şuan 13 yaşında.

4. Mackenzia Foy

4. Mackenzia Foy

Doğal güzelliğiyle gözleri üstüne çekmiş durumda. Hollywood 'a hızlı bir giriş yapmış ve kendisi modellik ve oyunculuk yapmaktadır.Sadece güzelliğiyle ve oynadığı filmlerdeki başarısıyla geleceğin yıldızlarından biri olarak görülüyor.Ve şuan 17 yaşında.

3. Eden Wood

3. Eden Wood

Eden Wood barbie bebek olarak tanılıyor.Çünkü annesi tarafından canlı barbie olarak yetiştirilyor.Yaşına göre abartılı giyim ve makyajı çok tepki çekiyor.4 yaşındayken çocuk güzellik kraliçesi seçildi.Buküçük yaşına rağmen birçok hollywood yıldızından çok daha hızlı yol aldı.Kraliçe seçilmesini ardından modellik yapmaya başladı.Sokağa çıkmayan kısacası bir yetişkin gibi davranan Eden Wood Amerika'daki TV programlarının en çok dikkat çekeni oluyor.Eden Wood şuan 13 yaşında.

2. Elizabeth Hiley

2. Elizabeth Hiley

Dünyanın güzellerinden olması yana listenin de en güzel gözlere sahip olanıdır.4 yaşında başlayarak klasik bale eğitimi almıştır.Ailesi eğitimine çok önem vermesi ile birlikte kariyerine de izin vermektedirler.Elizabeth'in annesi kızının model olma yolunda olduğunu ve sonuna dek destek olacağını anlattı.Ve şuan 14 yaşında.

1. Kristana Pimenova

1. Kristana Pimenova

Ailesinin de desteğiyle 9 yaşında süper modellik mertebesine ulaşan Kristina ilgilerin odağında kristina eski rus futbolcu Ruslan Pimenova ve eski manken Natalina Pimenova'nın kızı annesi annesi Kristina'yı 3 yaşında mankenlikle tanıştırdı.Kristina şuana kadar birçok ünlü markanın modelliğini yaptı.Kristina'nın annesi kızının ınstagram hesabını sa kontrol ediyor.Ve birçok platformda dünyanın en güzel kızı olarak görülüyor.Ve şuan 12 yaşında.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
3
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın