Görüş Bildir
Haberler
Dünyada Bir İlk: Oyunculara Özel Otel Açıldı

Dünyada Bir İlk: Oyunculara Özel Otel Açıldı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünyanın oyuncular özel yapılan ilk oteli Amsterdam’da açıldı. The Arcade Hotel isimli bu otel, Amsterdam’ın De Pijp bölgesinde bulunuyor.

Otelde 36 oda yer alıyor ve bütün odalarda misafirlerin rahatça oyun oynayabilmesi için yerleştirilmiş konsollar ve oyunlar yer alıyor. Bu yeni açılan oyun otelinin her yerinde oyun konsolları bulabilirsiniz. Odanızda yer alan oyun konsolları dışında otelin barında ya da lobisinde yer alan konsolları da kullanabiliyorsunuz. Aynı zamanda otelde bir tane çizgi roman kütüphanesi de yer alıyor. Oyun oynamaya ara vermek isteyenlere de bisiklet hizmeti sunuyorlar.

Oyuncu otelinin sahibi Daniel Salmanoviç bu otelin oyun oynamayı seven insanlar için özel bir yer olması amaçlanarak dizayn edildiğini belirterek, “Oyuncular için tıpkı bir arkadaşının evinde kalıyormuş gibi zaman geçirmelerini istedik.” diye tanımlıyor. Bünyesinde motorsiklet kiralama hizmetinin de bulunduğu otele ilgi ise bir hayli yoğun.

Basitçe “fazla konforlu internet kafe” olarak tanımlayabileceğimiz bu yapıların ülkemize gelse popüler olup olmayacağı ise belirsiz.

Kaynak: http://thenextweb.com/shareables/2016...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
4
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın