Görüş Bildir
Haberler
Dragon Age Inquisition'da Sesli Kontrol Özelliği

Dragon Age Inquisition'da Sesli Kontrol Özelliği

Durma Play
19.04.2014 - 14:46 Son Güncelleme: 19.04.2014 - 14:51

Dragon Age Inquisition'da Sesli Kontrol Özelliği

Bioware son çıkardığı uzay RPG'si Mass Effect 3'e Kinect'in ses komutu özelliğini eklemiş ancak Dragon Age 2 'ye eklememişti. Resmi Xbox Dergisindeki röportajında Mike Laidlaw, Dragon Age: Inquisition'ın dağıtıcı firmasının oyunu, Mass Effect 3'te olduğu gibi Kinect sesli komut özelliği ile piyasaya süreceğini aktardı.

Mass Effect 3'te oyuncular sesli komutlar sayesinde takım arkadaşlarına emir verip, yeteneklerini aktif hale getirebiliyor ya da silahlarını değiştirebiliyordu. Inquisition'da ise sesli komut özelliklerinin oyuna nasıl ekleneceğine ve nasıl kullanılacağına dair bir açıklama henüz gelmedi. Mike Laidlaw ayrıca Xbox'ın akıllı telefonlarda bulunan Smart Glass Uygulamasını da oyuna dahil edeceği bilgisini verdi.

Dragon Age: Inquisition ilk olarak 2012 yılında 'Dragon Age 3: Inquisition' adı altında resmi olarak duyurulmuştu. Oyunun bu sonbaharda Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3 ve PC için piyasaya çıkması bekleniyor. BioWare bu oyun için ek karakter barındıran bir DLC çıkarmayacağını da geçtiğimiz günlerde belirtmişti.

Kaynak: https://www.durmaplay.com/News/dragon...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın