Görüş Bildir
Haberler
Doğanın Muhteşem Üçlüsü Hakkında Bilmedikleriniz

Doğanın Muhteşem Üçlüsü Hakkında Bilmedikleriniz

Este Moda
19.03.2014 - 17:20 Son Güncelleme: 19.03.2014 - 19:00

Mucizevi Üçlü Hakkında Bilmedikleriniz

Su, canlıların yaşaması için hayati önem taşır. Canlılar için gereken tüm fiziksel faaliyetler suyun özellikleri ile gerçekleşmektedir.

Kaynak: http://www.estemoda.com/haber/saglik/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Soya Fasulyesi

Soya Fasulyesi

Kolesterolü düşürür.Menopoz semptomlarının azalmasına yardımcı olur.Kansere yakalanma riskini azaltır.Kalp krizi gibi kronik rahatsızlığa yakalanma riskinin azalmasını sağlar .Kilo kontrolünde yardımcıdır.Vücudun gelişmesini sağlar.Sinirlerin  güçlenmesini sağlar.

Zeytinyağı

Zeytinyağı

Zeytinyağı ömrünüze ömür katar.Çocukların beyin gelişimini ve kemiklerinin güçlenmesini hızlandırır. A, D,E, K vitaminleri içerir. Bu vitaminlerin sayesinde hücrelerin yenilenmesi, doku ve organların gençleşmesinde etkilidir.Cildi besler, saçları korur. Zeytinyağı bağırsak, idrar yolları, safra kesesi gastritin iyileşmesinde de önemli rol oynar.

Yeşil Çay

Yeşil Çay

Yeşil çay antioksidan özelliği ile kansere karşı koruma sağlar, kan şekerini düşürür, iltihabı önlemeye yardımcıdır, kolesterolü düşürür, metabolizmayı hızlandırır.Kilo vermeye yardımcıdır.Ayrıca yeşil çay depresyon ve bunalımın üstesinden gelmeye yardımcı olan moleküller içerir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın