Görüş Bildir
Haberler
Diş Beyazlatma Evde Nasıl Olur ?

Diş Beyazlatma Evde Nasıl Olur ?

Diş Beyazlatma Evde Nasıl Olur ?

Herkez güzel ve parlak bir gülümseyiş için bembeyaz, kalın ve parlak dişlere sahip olmak ister. Her zaman dişlerimizi beyazlatmak ya da parlak görünmesini sağlamak için diş hekimine gidemeyiz ya da tıbbi müdahale olmasını istemeyiz. Küçük ve etkili ipuçları ile tıpkı ünlülerin yaptığı gibi dişlerimizin hem daha beyaz hem de dişetlerinin sağlıklı olmasını sağlayabiliriz. İşte günlük hayatınızda ve evde uygulayabileceğiniz ve dikkat edeceğiniz hareketler daha beyaz dişlere sahip olabilirsiniz.

Çilek Yiyin

Mevsiminde ve sera aracılığı ile rahatlıkla tüketebileceğiniz bir meyve olan çilek ile düşlerinizi beyazlatabilirsiniz. Özellikle ünlülerin bol bol tüketttiği çilek hem zahmetsiz hem de faydalı bir şekilde vakit kaybetmeden evinizde dişlerinizi beyazlatabilirsiniz. Çileğin içerisindeki malik asit dişlerdeki sert ve kötü lekeleri yok etmeye çok iyi geliyor.

Muz Kabuğu

İşte bir başka meyve muz… Mut dişlerimiz için yaratılmış adeta. Muz içerisindeki manganez, magnezyum ve potasyum dişleri beyazlatmak için tam bir doğal ilaç. Yapmanız gereken günde 2 dk yatmadan önce muz kabuğunu dişlerinize sürmek.

Diş Diyeti

Günlük hayatta aldığınız gıdalarda kepekli ekmek, rafineri gıdalar ve beyaz ekmek dişlerinize yapışmazken asidik gıdalar ve içeçekler dişlerinize yapışır. Özellikle alkollü içeçekler şekere dönüştüğü için dişleriniz için tam bir cinayet denilebilir.

Dişlerde Tartarı Önleme

Dişlerde oluşan tartarı önlemeke ve beyaz tutmak için herkesin evde uygulayabileceği basit bir yöntem de elma, havuç ve kereviz gibi selülozu yüksek gıdaları yemek.

Diş İpi Kullanın

Diş ipinin faydası tartışılmaz elbette. Rahat bir şekilde bulabileceğiniz diş ipi ile evde ve ofiste dişlerin arasındaki kötü lekeleri çıkartabilirsiniz.

Asitli İççeklerde Pipet Kullanın

Asitli içeçekleri tüketirken kamış sayesinde asidi daha az ağzınızda tutatak dişlerinizin aside maruz kalmasını önleyebilirsiniz.

Elektrikli Diş Fırçası

Tam olarak olmasa da diş hekimlerinin beyazlatmadan kullandıkları elektrikli, titreşimli ya da dönen diş fırçası diş lekelerini çıkarmada normal diş fırçalarından daha etkili olduğu bilinen birşey.

Aktif Kömür

Son yıllarda bir mucize olarak görülen aktif kömür uygulaması. Biraz meşe kömürü ya da yanmamış kömür tozu ile tıpkı diş tozu gibi kullnarak dişlerinizdeki farkı görebilirsiniz.

disleri 2 dk beyazlatan mucizequikr ugc net asstient professer 2016 foam

bembeyaz dişler için ne yapmalı evde diş beyazlatma hangi meyve diş beyazlatır parlak dişler nasıl olur

Kaynak: http://nsonmoda.com/dis-beyazlatma-ev...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın