Görüş Bildir
Haberler
Diego Simeone: 'Böyle Maçlarda Favori Olmaz, Galatasaray Farklı Oynayacaktır'

Diego Simeone: 'Böyle Maçlarda Favori Olmaz, Galatasaray Farklı Oynayacaktır'

Enver K.
14.09.2015 - 18:24

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone ve yıldız futbolcu Koke basın mensuplarının karşısına çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone ve İspanyol yıldız Koke, Galatasaray maçından önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Simeone, Hamza Hamzoğlu ve Sneijder'in 'favori Atletico Madrid' açıklamasına, '55 bin fanatik taraftar önünde favori olunmaz' şeklinde cevap verdi.

'İSTANBUL GİBİ ATMOSFERLERE ALIŞIĞIZ'

Galatasaray karşısında kazanmak için mücadele edeceklerini ifade eden Koke, 'Galatasaray çok iyi bir takım, grup çok dengeli. Sonuç olarak bir kaç yıl önce final oynadık, geçen sezon yarı finali son anda kaçırdık. Sneijder çok tecrübeli, iyi bir oyuncu. Farklı bir atmosferde oynayacağız ve maça çok iyi konsantre olmalıyız. Geçen yıl Yunanistan'da da İstanbul'a benzer bir atmosferde oynadık, Vicente Calderon'un havası da buna benzer boğucu bir ortam zaten. Biz buna hazırız, alışığız' şeklinde konuştu. 

'ÖNEMLİ OYUNCULAR GİDİNCE YERİNE...'

Galatasaray karşısında en iyi kadro ile çıkacaklarını ifade eden Simeone, 'Önemli oyuncular gidince, önemli ve pahalı oyuncular geliyor, bu çok normal. Şu anda oynamayan bir tek Savic var, onun dışında yeni transferlerimizin hepsi oynamaya başladı. Önümüzde uzun bir maraton var ve herkesi kullanacağız' dedi.

'GALATASARAY, ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE FARKLI OLACAK'

Galatasaray'ın kaliteli bir kadroya sahip olduğunu vurgulayan Arjantinli teknik adam, ' Ligleri farklı bir şekilde ele almak lazım, takımlar Şampiyonlar Ligi'ne daha farklı bir hava ile çıkıyor. Galatasaray gibi elinde güçlü olan oyuncular bulunan, kaliteli bir takımın ligden farklı olarak Şampiyonlar Ligi'nde daha farklı oynayacağını düşünüyorum' dedi.

Sporx

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0