Görüş Bildir
Haberler
Devasa Anket: Türkiye'nin Paranormal Haritasını Çıkarıyoruz!

etiket Devasa Anket: Türkiye'nin Paranormal Haritasını Çıkarıyoruz!

Easterling
15.08.2017 - 15:19 Son Güncelleme: 12.12.2017 - 17:44

Hayatında herkes en az bir kere olsun paranormal bir olay yaşamıştır. 'Ben yaşamadım.' diyenleri duyar gibiyiz. Belki de yaşamışsınızdır, sadece farkında değilsinizdir. Bakalım sizin gibi düşünen ya da tecrübe etmiş ne kadar insan var?

Verdiğiniz oylar tamamen anonim ve gizlidir, ne düşünüyorsanız onu işaretleyin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başlamadan önce seni biraz tanıyalım. İlk olarak cinsiyetini öğrenelim!

Yaşını soralım şimdi de!

Peki eğitim durumunu sorsak sana?

Peki eğitim durumunu sorsak sana?

Bir de şunu soralım. Doğduğun il hangi bölgede?

Bir de şunu soralım. Doğduğun il hangi bölgede?

Şimdi işleri biraz paranormalleştirelim. Herhangi bir yerde, herhangi bir zamanda açıklayamadığın ya da anlam veremediğin sıra dışı bir olay yaşadın mı? (Başka kimsenin duymadığı bir sesi duyma ya da bir şey gördüğünü sanma gibi)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peki bu tür olaylar yaşayınca gerçek anlamda korkuyor musun?

Adını bile anmaya korkuyor birçok insan. Namı diğer 3 harfliler, cinler... Peki sen gerçekten onların varlığına inanıyor musun?

Büyü, muska gibi olağanüstü güçlere ve etkilere sebep olan doğa üstü şeylere inanıyor musun?

Sınırlarını hala bilmediğimiz bu koca evrende sence yalnız mıyız? Dünya dışı ya da uzaylı diye adlandırdığımız canlıların varlığına inanıyor musun?

Son olarak nazar (göz) değmesine inanıyor musun? Sence gerçekten nazar bir insanın başına çok kötü şeyler gelmesine sebep olabilir mi?

Son olarak nazar (göz) değmesine inanıyor musun? Sence gerçekten nazar bir insanın başına çok kötü şeyler gelmesine sebep olabilir mi?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4210
1523
1270
658
624
539
429
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Evin Saira Rajput

cinlere inanmayangiller siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? Kuran da cinlerin varlığı açık açık belirtilmiş ha ayetlere inanmıyorsanız o zaman tamam :d

Jesus Cry

Görmeden inanmam.

Pasif Kullanıcı

Dine ya da paranormal olaylara (ya da artık siz ne derseniz) inanmayanlar, inanan kişilerle neden bu kadar dalga geçiyor ya da küçük görüyor anlamadım. Herke... Devamını Gör

Stranger Man

Çünkü kardeşim, din dediğin olay nesiller boyunca insan oğlunu tımar etmek ve rahat bir şekilde şekillendirip kontrol edebilmek amacı ile yine insanlar taraf... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Dinin insanları korkutmak için uydurduğu şeyler bunlar nasmış felakmış salak salak şeyler. Kimsede cin görmez mesela hep birinin bi arkadaşı nın yakını görmü... Devamını Gör

Orhan yy

ahmak