Görüş Bildir
Haberler
Derbi İçin Güvenlik Alarmı

Derbi İçin Güvenlik Alarmı

Fatih
03.06.2014 - 00:10

Derbi İçin Güvenlik Alarmı

Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital arasında oynanacak Beko Basketbol Ligi play-off final turu öncesinde, güvenlik kurulu toplantısı yapıldı.

Türkiye Basketbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da gerçekleştirilen toplantıya, Fenerbahçe Ülker’den Ahmet Başağa, Mehmet Uçan, Maurizio Gherardini ve Cenk Renda, Galatasaray Liv Hospital’dan Necati Demirkol, Murat Özyer, Ömer Yalçınkaya ve Burçin Badem, emniyet yetkilileri, Türkiye Basketbol Federasyonu Erkek Ligleri Koordinatörü Ayhan Özgümüş, Abdi İpekçi Spor Salonu Müdürü Mehmet Ali Akbaş, Ülker Sports Arena Yöneticileri İsa Güven ve Cem Şencan ve Galatasaray’dan Sorumlu Özel Güvenlik Yetkilisi Özgür Uğurlu katıldı. Galatasaray Liv Hospital ve Fenerbahçe Ülker takımlarına hizmet veren özel güvenlik şirketlerinin temsilcileri de toplantıda hazır bulundu.

Toplantıda, final turunda alınacak önlemler kararlaştırıldı.

Alınan kararlara göre, iki kulübün sporcu yakınları ve akrabaları, deplasman maçlarına götürülmeyecek. Fenerbahçe Ülker, Ülker Sports Arena’da ayıracağı locada, Galatasaray Liv Hospital ise Abdi İpekçi Spor Salonu’nda VIP Tribünü 104 numaralı blokta rakip takım yönetim kurulunu, isim listesi ile konuk edecek. Saha içerisinde bulunması gereken tüm kulüp idarecileri, akreditasyon kartları ile görev noktalarında bulunacak. Maçta forma giymeyecek oyuncular ile diğer takım personeli için her iki salondaki basın tribünü önünde oturma alanı sağlanacak. Bunun dışında herhangi bir grup, takım logosu bulunduran forma veya eşofman ile salon içinde bulunamayacak. Takımlar, maçlara logosuz otobüslerle gelecek. Emniyet birimleri, salonlara geliş ve gidişlerde takımlara refakat edecek ve karşılaşmalardan 3 saat önce, salonlar tedbir amaçlı kontrol edilecek, iki buçuk saat önce de seyirciler için giriş kapıları açılacak.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/06/03/derbi-i...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın