Görüş Bildir
Haberler
Deezer'dan Ücretsiz Mobil Müzik Servisi

Deezer'dan Ücretsiz Mobil Müzik Servisi

Batuhan
11.04.2014 - 12:47

Deezer'dan Ücretsiz Mobil Müzik Servisi

Spotify’ın ardından bir diğer çevrimiçi müzik servisi Deezer da mobil cihazlarda ücretsiz ve reklam destekli akıllı radyo özelliğini başlattı.

Deezer’ın Flow adını verdiği akıllı radyoları, kullanıcıların mobil cihazlarında da ücretsiz ve sınırsız müzik dinlemesine olanak tanıyor. Masaüstünde olduğu gibi, bu ücretsiz servis de reklamlara destekleniyor.

Flow, kullanıcıların favori şarkılarından ve müzik arşivlerinden yola çıkarak beğenebileceklerini düşündüğü şarkılarından radyo istasyonları oluşturuyor.

Deezer, Flow’un yanı sıra Çalma Listesi Radyosu isimli bir diğer ücretsiz mobil servisini başlattı. Bu özellik, kullanıcıların sevdikleri müzikleri, Deezer editörleri tarafından derlenen şarkı önerileri ile bir araya getiriyor ve ortaya beğenebileceğiniz şarkılardan oluşturulmuş ve yeni şarkılar keşfetmenize odaklanan çalma listeleri çıkıyor.

Müzik servisinin getirdiği son büyük yenilik ise Deezer of Mac. Bir Mac OS X yazılımı olan bu servis, kullanıcının kişisel müzik arşivinde yer alan şarkıları, dosya türü ayırt etmeksizin otomatik olarak Deezer ile eşleştiriyor ve bu şarkıların Deezer üzerinden dinlenebilmesine olanak tanıyor. Deezer of Mac şu an beta sürümünde ve indirilmeye sunulmuş durumda.

Stuff

Kaynak: http://www.stuff.com.tr/2014/04/deeze...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın