Görüş Bildir
Haberler
29 Kişiye Maç İzleme Yasağı

29 Kişiye Maç İzleme Yasağı

Fatih
07.04.2014 - 20:23

29 Kişiye Maç İzleme Yasağı

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında dün oynanan derbi maçı öncesi, esnası ve sonrasında yakalanan 29 kişi hakkında, 1 yıl seyirden men cezası uygulanmasına karar verildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü'nce, Türk Telekom Arena'da oynanan ve Galatasaray'ın 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlanan maçta, 'müsabaka alanına usulsüz giriş yapmaktan' 11, 'müsabaka düzenini bozmaktan' 6, 'meşale yakmaktan' 6, 'spor alanına yasak madde sokmaktan' 2, 'aşırı alkollü olarak müsabakaya girmeye çalışmaktan' 4 kişi yakalandı.

Haklarında işlem başlatılan 29 kişiye, 1 yıl süreyle spor müsabakalarını seyirden yasaklama tedbiri uygulanması kararlaştırıldı.

AA

Kaynak: http://www.aa.com.tr/tr/rss/310935--2...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Debinin Bilançosu Belli Oldu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili bilançoyu açıkladı.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türk Telekom Arena'da dün akşam oynanan derbi maç öncesinde, maç sırasında ve sonrasında çıkan olaylar nedeniyle 29 kişi gözaltına alındı. Polis, Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında, 11 kişiyi stadyuma usulsüz giriş yapmak, 6 kişiyi müsabaka düzenini bozmak, 6 kişiyi meşale yakmak, 2 kişiyi spor alanına yasak madde sokmak, 4 kişiyi de aşırı alkollü olarak müsabakaya girmeye çalışmak suçlarından gözaltına aldı.

Haklarında yasal işlem başlatılan 29 taraftara 1 yıl süreyle spor müsabakalarını izleme yasağı getirildi.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın