Görüş Bildir
Haberler
DDR4 Ram Kingston Tarafından Tanıtıldı

DDR4 Ram Kingston Tarafından Tanıtıldı

Çağrı Eroğlu
26.05.2014 - 06:17 Son Güncelleme: 26.05.2014 - 14:31

DDR4 Ram Kingston Tarafından Tanıtıldı

Özellikle taşınabilir Disk ve Ram teknolojisinde isminden sıkça bahsettiren Kingston DDR 4 Ram belleği tanıttı. Teknolojinin gelişmesi ile insanların bu duruma ayak uydurmasının imkansız olduğu bu günlerde bilgisayar ve bilgisayar parçaları bu sektörde en başı çekenler arasında. Elimizden geldiğince takip etmeye ve sizlere duyurmaya çalıştığımız teknolojik gelişmeleri duyurduğumuz yazılarımız arasına bir yenisini de Kingston sayesinde ekledik. Daha öncesinde DDR 4 Ram teknolojisi ve çıkacağı ile ilgili yazdığımız yazımızı buradan inceleyebilirsiniz.

Kingston çok yakında çıkacak diye bahsettiğimiz DDR4 teknolojisini ilk defa CES 2014 fuarında tanıttı. Ces 2014 fuarına damgasını vuran DDR 4 teknolojisi yoğun talep gördü. DDR 4 Ram ilk etapta sunucular için satışa sunulacak. DDR 4 Ram’lerin frekansları 2133MHZ’den başlıyor. Daha önce de bahsettiğimiz gibi DDR4 Ram’ler eski tür Ram’lere göre %20 daha az enerji harcıyor.

Yeni Ram teknolojisinde elektrik tüketiminin eskiye göre daha az olması çok büyük bir avantaj çünkü akıllı telefon ve buna benzer pil tüketimi olan cihazlardaki pil ömrünün kısalığı hususunda büyük sorun oluşturuyordu. Yeni teknoloji Ram’ler yani DDR4 Ram’ler ile artık Pil ömürlerinde ciddi farklar olacak.

DDR4 Ram’ler kişisel bilgisayarda bu yılın sonunda yaygınlaşmaya ve kullanıma başlayacak. Kişisel bilgisayarlar ve mobil aygıtlar için yıl sonuna doğru gelecek modeller ile eski RAM’lerin pabucu dama atılacak gibi gözüküyor.

Konu ile alakalı daha önce yazdığımız yazımızı da incelemenizi tavsiye ederiz:  DDR 4 Ram çok Yakında

Kaynak: http://www.teknoloji.kim/ddr4-ram-kin...
İçeriğin Devamı Aşağıda

DDR4 Ram Kingston Tarafından Tanıtıldı

DDR4 Ram Kingston Tarafından Tanıtıldı

DDR4 Ram Kingston Tarafından Tanıtıldı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın