Görüş Bildir
Haberler
Costa, Chelsea Forması Giyecek İddiası!

Costa, Chelsea Forması Giyecek İddiası!

Batuhan
02.05.2014 - 12:31

Costa, Chelsea Forması Giyecek İddiası!

Diego Costa, Londra’da masaya oturduğu Londra ekibi ile anlaştı, kazancını üçe katlarken Atletico’ya da ciddi para kazandırdı

Atletico Madrid’in yıldızı Diego Costa’nın Chelsea ile anlaştığı iddia edildi. İngiliz basınının iddiasına göre yıldız futbolcu takımının önceki gün Chelsea ile yaptığı maçın ardından Londra’da kulüp idarecileriyle pazarlığa oturdu ve bundan böyle Ada ekibinin formasını giymek konusunda uzlaşmaya vardı.

Chelsea’nin Atletico Madrid’e 35 milyon sterlinlik bir bonservis bedeli ödeyeceği belirtilirken oyuncuya da ödeyeceği paralarla birlikte kasasından bu transfer için 75 milyon sterlin çıkacağı belirtildi. Atletico’da haftalık kazancı 50 bir sterlin olan golcü oyuncunun Londra ekibinde ise 150 bin sterlinlik bir haftalık ücret elde edeceği belirtildi. Anlaşmanın 5 yıllık olduğu belirtildi.

Drogba’nın yerini dolduracak’

Diego Costa’nın gelecek sezon için Chelsea ile söz kesmesi Londra ekibini heyecanlandırdı. Chelsea’nin efsane isimlerinden Giafranco Zola, oyuncunun doğru tercih olduğunu söyledi. Didier Drogba’nın ayrılmasının ardından bir türlü yeni bir Drogba bulunamadığı yönündeki kanaate dikkat çeken efsane oyuncu, Brezilyalı forvetle bu açığın dolacağını söyledi.

Zola, “Diego Costa’nın stilini beğeniyorum. Ceza sahası içinde çok tehlikeli ve rakip savunmacılar için tam bir baş belası. Drogba’ya çok benzetiyorum. Sonunda onun yerini dolduracak biri geldi. Mourinho’nun bu konudaki baş ağrısını dindirecek” diye konuştu.

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/costa-chel...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0