Görüş Bildir
Haberler
Cool mu Trendy mi Yoksa Popüler misin?

etiket Cool mu Trendy mi Yoksa Popüler misin?

Bu 3 kelimeden hangisi seni tanımlıyor?

Çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Bu ayakkabılardan birini seç.

4. Bu rujlardan birini seç.

4. Bu rujlardan birini seç.

5. Cumartesi akşamları genellikle ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu abur cuburlardan birini seç.

7. Son olarak uyanır uyanmaz ne yaparsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Coolsun!

Havasından mıdır suyundan mıdır bazıları cool doğuyor. Evet evet, senden bahsediyoruz. Ortamlarda bir ağırlığın var senin. Önceliklerini doğru belirlemişsin, kendine güvenin tam ve kafan da zehir gibi çalışıyor. Ama esas nokta ne biliyor musun? Cool olmak insanlara olan davranış biçiminle ilgilidir aslında ve sen bunu layığını vererek yapıyorsun. Dürüstsün, sorumluluk sahibisin, komiksin ve insanlar seninle takılmaktan keyif alıyor. Daha fazla ne söylenilebilir ki senin için!

Popülersin!

Sen ortamın en popüler kişisisin. Gerek arkadaş ortamında gerekse farklı bir ortamda tüm gözler senin üzerinde oluyor. Öyle sempatik öyle eğlencelisin ki durgun bir ortamı bir anda hareketlendirebiliyorsun. İnsanlar senin bu özelliğine bayılıyorlar. Kendine olan güveninle mizah anlayışın birleşince ortaya popüler bir karakter çıkıyor. Tabi bununla birlikte kendine has tarzın ile de dikkat çekenlerdensin. Her anlamda fazlasıyla iyisin diyebiliriz. İnsanlarla nasıl konuşacağını çok iyi biliyorsun. Sosyal bir insansın. Gezmeyi, çeşitli aktivitelere katılmayı çok seviyorsun. Ve yanında diğer insanları da sürüklüyorsun. Yani onlara yol gösterici bir yanın var. Araştırmacı kişiliğin ile de farklı bilgilerin insanısın. İnsanlara bu bilgileri aktarmaktan çok hoşlanırsın. Böylece insanların dikkatini çekmeyi başarırsın.

Trendysin!

Sen ilkokulda 'Anne bak o almış bana da alalım.' cümlesindeki 'O'sun. Sen ne alsan, ne giysen, ne yesen insanlar hemen aynısını yapıyor. Resmen reklam yüzü gibisin. Bu durum senin canını sıkmıyor değil tabii ki. Çünkü kendine özel hiçbir şeyin kalmıyor. Bir bakıyorsun insanlar da aynısını yapıyor. Canını sıktığı kadar hoşuna da gidiyor ama. 'Yok ya!' deyip kandırma bizi :) Yakında reklam teklifleri de gelmeye başlar. Senin gibi potansiyel bir insanı herkes değerlendirmek ister :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
498
273
169
47
16
15
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ben Fero

Havasından mıdır suyundan mıdır bazıları cool doğuyor. Evet evet, senden bahsediyoruz. Ortamlarda bir ağırlığın var senin. Önceliklerini doğru belirlemişsin,... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Popülermişim heeee o yüzden ben okulda hep dışlanan ortama girince herkesin moralinin bozulmasına sebep olan o kişiyim