Görüş Bildir
Haberler
TV
Çocukluğu 2000'lerde Geçenlerin Çok İyi Bildiği 13 Çizgi Film

Çocukluğu 2000'lerde Geçenlerin Çok İyi Bildiği 13 Çizgi Film

Çizgi Film açısından çok bereketli olan 2000'ler, o dönem çocukluğunu yaşayan kişiler için çok eğlenceliydi. Her biri birbirinden güzel ve ilginç olan çizgi filmlerin 13'ünü sizler için aşağıda listeledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yıllar sonra yayınladıkları uygulamayla yine gündeme oturan efsane : Pokémon

Çocukluğunu 90'ların sonunda 2000'lerin başıda yaşayan her çocuk mutlaka Pokemon'u izlemiştir. Özellikle Ash ve Pikachu'nun arkadaşlığı tüm çocukları ekrana bağlamıştı. Ama çizgi film bazı çocuklar üzerinde kötü ektiler gösterince ülkemizde yayından kalktı.

2. Pizza tiryakisi 4 kaplumbağanın ve 1 dövüş ustası farenin dünyayı kurtarması hiç garip değil zaten: Ninja Kaplumbağalar

Bir nesli pizza tiryakisi yapan çizgi film. Leonardo, Raphael, Michelangelo ve Donatello'dan oluşan ekip usta Splinter tarafından eğitildikten sonra kötülere karşı geldiler. Hayli ilginç olan bu kaplumbağalar birçok kez sinema filmlerine de konu oldu.

3. İzledikce 1 yıl sonra hayatın böyle olmasını bekledik. Hala bekliyoruz...: Jetgiller

Jetgiller tam bir gelecek zaman ütopyası. Jetgil ailesi için robotlar, uzaylılar hayatın bir parçası. Sonunda George Jetgil'in karısını robot Rosie'yle aldatması hiç hoş olmadı tabi.

4. Yaşın kaç olursa olsun televizyonda onları görünce izlemeye başlıyorsun, duramıyorsun: Taş Devri

Fred Çakmaktaş, karısı Vilma, çocukları Çakıl ve ev hayvanları Dino, komşuları Barney Moloztaş, karısı Betty ve çocukları Bam Bam'ın taş devrinde geçen yaşamlarını konu alır. Taş Devri'nin de Ninja Kaplumbağalar gibi birçok defa filme çekilmiştir.

5. Onları görebilmek için iyi bir çocuk olmak gerekiyorsa, Gargamel nasıl görüyor: Şirinler

Şirin Baba liderliğinde şirinler köyünde yaşayan şirinlerin hikayesini anlatır. Şirinlerin baş düşmanı Gargamel şirinleri altına çevirmek ve satmak için her bölümde yakalamaya çalışır. Her bölümde bir şekilde şirinler bir şekilde kaçar. 

Kim bilir, iyi bir çocuk olursak belki bizde şirinleri görebiliriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir nesile ıspanağı sevdiren adam: Temel Reis

Bir nesile ıspanak sevdirdi. Hangimiz ıspanak yedikten sonra Temel Reis kadar güçlü olacağımıza inanmadık ki. Ayrıca Temel Reis'in Karadenizli olamadığı gerçeğini insan hala kaldıramıyor.

7. Bir dönem bütün çocuklar kendini müfettiş zannetti, çünkü dikkatli bir insan olursak hepimiz müfettiş olabiliriz: Müfettiş Gatget

Oldukça sakar olan Müfettiş Gadget, vücudundan çıkan çeşitli aletlerle çizgi filmdeki tek kötü olan Dr. Pençe'yi yakalamaya çalışır. Suçluları hep köpeği ve yeğin sayesinde yakalar. Her bölüm çocuklar için bir mesaj vererek biter.

8. Bugün haber gelse, sabah 6 da yeni bölüm var diye hepimiz kalkar izleriz: Teletabiler

Nasıl bütün çocuklar bu kadar bağlandı hiç anlamıyoruz ama her sabah saat 6 da sırf Teletabiler izlemek için bizde kalktık. 

O sabahları çok özlüyoruz.

9. Öyle bir arkadaşlığı anlattı ki, daha iyisi olamazdı: Winnie The Pooh

Ayı Winny, küçük korkak Piglet, zıp zıp kaplan Tigger, bahçıvan Tavşan ve tembel eşşek Eeyore'un birbirinden sevimli hikayeleri anlatılır. Bu karakterler ana kahraman Christopher Robin adlı çocuğun kendi kafasında yaratmış olduğu oyun dünyasına aitler.

10. Olağan üstü güçleriyle yenemedikleri zorluk yok: Powerpuff Girls

Kötülere karşı savaşan 3 küçük süper güçlü kızın beraber yaşadığı olaylar anlatılıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Aslında hepimizin güçleri var, sadece dönüşmemiz lazım, hepimiz yapabiliriz: Winx

Özellikle ilk sezonuyla 2000'lere damga vuran Winx her küçük kızın kahramanı oldu. Okullarda 5 kişilik gruplar kuruldu. Her bir üye Winx'den bir kızı seçti ve Winx hikayelerini oyunlarına kattılar.

12. Hayatınızda görebileceğiniz her çeşit insan bu sınıfta: 402 Nolu Sınıf

Öyle bir sınıf düşünün ki içinde her karakterden insan var. İşte o sınıf 402 nolu sınıf.

13. Her nesile mutlaka bir şey öğretti, öğretmeye de devam ediyor: Disney

Disney 2000'lerin başından itibaren iyice yükselişe geçti. Özellikle Mickey Fare'nin Kulüp Evi öğrettiği bilgilerle, her bölüm oynadıkları oyunlarla çocukların çok dikkatini çekti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
184
110
56
33
32
21
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın