Görüş Bildir
Haberler
Cinsellikte Oral Seks Ne Kadar Önemli? Daha Fazla Yapmanız İçin 7 Neden!

Cinsellikte Oral Seks Ne Kadar Önemli? Daha Fazla Yapmanız İçin 7 Neden!

R.G.
21.12.2020 - 11:16

İlişkideki her iki taraf için de oral seks heyecan verici. Pek çok kişi bu ilişki şekline bayılsa da elbette sevmeyenler ya da bu konuda rahat olamayanlar da var.

Belki partneriniz bu konuda çok istekli ama siz çekiniyorsunuz. Bunun ilişkiniz için ne kadar önemli olduğunu sorguluyor olabilirsiniz. Bu ilişki türünü seveceğinizi düşünüyor ancak bazı nedenlerden tereddüt ediyorsanız, sayacağımız nedenler sizi ikna edebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Pek çok kişi ihtiyaç duyar

1. Pek çok kişi ihtiyaç duyar

Pek çok kadın sadece penetrasyonla orgazm olamıyor. Tahminler değişiyor ancak uzmanların çoğu kadınların sadece %25’inin penetrasyonla orgazm olabildiğini belirtiyor. Yani kadınlar daha fazlasına ihtiyaç duyuyor ve oral ilişki orgazm için gerekli uyarılmayı sağlamak için mükemmel bir yol.

2. Birlikte savunmasız olmak iyidir

2. Birlikte savunmasız olmak iyidir

Bazı insanlar bu ilişki türünde kendilerini savunmasız ve kırılgan hissedebilir, bu yüzden kaçınabilirler. Bunu aşabildiğinizde aslında bu savunmasızlık duygusunu birlikte yaşamanın ilişkinize ne kadar çok derinlik kattığına şaşıracaksınız.

3. Sizi anı yaşamaya zorlar

3. Sizi anı yaşamaya zorlar

Özellikle uzun soluklu bir ilişki içindeyseniz bazen cinsel ilişki sırasında konsantrasyonunuzu korumak zor olabilir. Oral seks ise göreve odaklanmanızı sağlar. Çok yakın temas gerektiren bu ilişki türünde dikkatinizi kaybetmeniz pek olası değil.

4. Yatağınıza çeşit ve renk katar

4. Yatağınıza çeşit ve renk katar

Çok fazla seçenek vardır. İşleri biraz tuhaf şeylerle renklendirebilir ya da sade takılabilir, isterseniz daha çılgın ya da sert olabilirsiniz. Oyuncaklar, parmaklarınız, daha pek çok farklı şey işin içine katılabilir.

5. Gururunuzu okşar

5. Gururunuzu okşar

Partnerinizin sadece sizin hazzınıza odaklanması gurur okşayıcı ve eğlenceli bir şeydir. Her partner arada sırada böyle ikramları ve sürprizleri hak eder.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlişkinize zaman kazandırır

6. İlişkinize zaman kazandırır

Eğer uzun süredir ilişkideyseniz yatakta işler yolunda gitmiyor olabilir. Klasik cinsel ilişki istediğiniz gibi gitmiyorsa, oral seks ile ortamı yeniden alevlendirmeyi deneyebilirsiniz. Bedeninizin en narin yerlerini bu şekilde paylaşmak partnerinizle aranızdaki ilişkiyi yeniden derinleştirebilir.

7. Harika hissettirir!

7. Harika hissettirir!

Bu başlı başına önemli bir sebep değil mi? Herkes sevmeyebilir ve bunda bir sorun yok ancak eğer istekliyseniz sizin için hoşunuza gidecek bir versiyonu mutlaka vardır. Oyuncakları ve el oyunlarını devreye sokmaktan çekinmeyin. Samimi, içgüdüsel, heyecan verici ve ateşli bir şey. Aynı zamanda tutkuyu devam ettirmek için çok ama çok iyi bir yol!

8.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
72
44
27
15
8
6
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın