Görüş Bildir
Haberler
Cem-Şahan Kıyaslaması Ağız Sulandırıyor

Cem-Şahan Kıyaslaması Ağız Sulandırıyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cem-Şahan Kıyaslaması Ağız Sulandırıyor

Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, Recep İvedik 4'ün vizyona girmesiyle gündeme damgasını vurdu. Ve yine Cem Yılmaz-Şahan karşılaştırmaları başladı. Vatan Gazetesi'ne röportaj veren Gökbakar şöyle diyor: 'Herhalde en ağız sulandıran kıyaslama Cem-Şahan oluyor. Sanki o, entelektüel kesimin de zekasıyla beğenisini kazanan insan. 'Onun filmlerinde avamlık olmaz' gibi bir yaklaşım var. Öte yandan da 'Halkın beğendiği de işte bu Recep İvedik' deniyor. Bence bizim üzerimizden kendilerini yarıştırıyorlar. ' diyor.

Recep İvedik 4 Fragman - izle

İşte Şahan Gökbakar röportajından öne çıkan başlıklar...

Neden Recep İvedik 4 geldi; hazır çeşme akıyorken küpümüzü dolduralım mı dediniz?

Recep İvedik benim kariyerimdeki en sevilmiş karakter. Kendi şirketimiz Çamaşırhane'yi kurup artık kendi yapımlarımızı yapmaya başladıktan sonra kararımız şuydu; başka filmler de çekeceğiz ama Recep İvedik serisi de devam edecek.

Kaç adet daha İvedik filmi izleyeceğiz?

5 ve 6 olacak ama sonrasını bilmiyorum.

Siz ve Cem Yılmaz iki büyük marka olduğunuz için mi hep bu kıyas?

Tabii... Bu ülkede komedi anlamında büyük markalar var; onları birbiriyle kıyaslıyorlar; Ata ile Cem; benle Ata vs... Ama herhalde en ağız sulandıran kıyaslama Cem-Şahan oluyor.

Neden ama?

Sanki o, entelektüel kesimin de zekasıyla beğenisini kazanan insan olarak 'onun filmlerinde avamlık olmaz' gibi bir şey yaratılıyor. Öte yandan da 'halkın beğendiği de işte bu Recep İvedik' diyorlar... Aslında bizim üzerimizden kendilerini yarıştırıyorlar bence. Yoksa benim kimseyle bir yarışım yok.

Küs müsünüz Yılmaz'la?

Küslüğüm de bir muhabbetim de yok. Nötr olduğum biri.

Ensonhaber

Kaynak: http://www.ensonhaber.com/sahan-gokba...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0