Görüş Bildir
Haberler
Cavcav'dan Mahmut Uslu'ya Sert Yanıt

Cavcav'dan Mahmut Uslu'ya Sert Yanıt

Batuhan
16.01.2015 - 16:43

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe Başkanvekili Mahmut Uslu'nun kendisiyle ilgili sözlerine sert karşılık verdi.

Kulüpler Birliği toplantısının ardından kısa bir açıklama yapan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe Başkanvekili Mahmut Uslu'yu sert sözlerle hedef aldı. Uslu'nun sabah saatlerinde düzenlediği basın toplantısında Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'ı eleştirirken, 'Cavcavlaşmasın' ifadesini kullanmasına sinirlenen İlhan Cavcav, şunları söyledi: 'Mahmut Uslu yıllardır sporun içindeymiş. Hem futbol hem basketbola vakıfmış. Ama bu işleri öğrenememiş. Evde otursunlar bu işleri bilene bıraksınlar. Ortalığı da fazla bulandırmasınlar.'

Mahmut Uslu, sabah Fenerbahçe'nin kamp yaptığı otelde düzenlediği basın toplantısında Duygun Yarsuvat'ı hedef almıştı. Uslu, 'Fenerbahçe'yi Galatasaraylılar kurdu' iddiasında bulunan Duygun Yarsuvat'ı eleştirirken, 'Sayın başkanın yaşına ve konumuna hürmeten 2. kez bir şey söylemiyoruz. Ancak Sayın Yarsuvat kendi kulübünün sorunlarıyla ilgili olarak konuşsa, Cavcav'laşmasa daha iyi olur' açıklamasını yapmıştı.

Skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/cavcav-dan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0