Görüş Bildir
Haberler
Casper Via V8

Casper Via V8

TeknoDiyalog
27.08.2014 - 13:41 Son Güncelleme: 27.08.2014 - 13:58

Casper Via V8 İncelemesi

Casper Via V8 özellikleri, güncel fiyatı ve incelemesiyle TeknoDiyalog’da olacak. Casper bu akıllı telefonu “Bildiğiniz telefonları 8′le çarpın” sloganıyla tanıttı.

Türkiye’de kullanıcılar ile buluşturulan ilk 8 çekirdekli akıllı telefon olmanın gururunu yaşayan Casper Via V8,MediaTek MTK6592T sekiz çekirdekli işlemcisiyle gücünü ispatlıyor. Çekirdek sayısının fazlalığı elbette direk performansa etki etmiyor. Ama arka planda çalışan bir çok işlemin de rahatlamasını sağlıyorlar. Via V8 modeli bir önceki modeli olan V4′ün üzerine çok fazla yenilik getirmiş. Bunların başında cihazın ebatını büyüdüğünü görüyoruz. Aynı zamanda güncel teknolojiyi orta ve ortanın üzeri bir seviyede yakalamayı başarmış.Casper Via V8 ÖzellikleriTasarım Özellikleri Casper Via V8 ÖzellikleriTasarım Özellikleri

Casper Via V8′i elimize aldığımızda bizi ilk karşılayan şey 5 inç büyüklüğündeki Full HD ekran. Ekranın yan çerçeveleri oldukça ince görünüyor. Şimdi ekonomik bir akıllı telefon modellerinden bahsettiğimiz zaman yan çerçevelerin genellikle kalın olduğunu söyleyebiliriz. Fakat bu modelde ince bir çerçeve kullanılmış. Ekranın altında ve üstünde yeterli miktarda alan bırakıldığını söyleyebiliriz. Bu bırakılan alanlar elbette ki bir işe yarıyor. Üst tarafa baktığımızda yakınlık sensörükamera ve ahize gözlerden kaçmıyor. Alt tarafta ise menüev ve gerituşlarını görebiliyoruz.

Kaynak: http://blog.teknodiyalog.com/casper-v...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın