Görüş Bildir
Haberler
Camdaki Kız Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Camdaki Kız "Hayri" Cihangir Ceyhan Kimdir?

Camdaki Kız Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Camdaki Kız "Hayri" Cihangir Ceyhan Kimdir?

Gaye Sülün
24.09.2021 - 12:42

Dizi severlerin büyük beğenisini kazanan Camdaki Kız, yeni sezonuyla da çok konuşuluyor. Kadroya yeni katılan isimler de merak uyandırıyor.  Camdaki Kız'ın yeni bölümünde yer alan Hayri rolünde oynayan Cihangir Ceyhan Kimdir? Nereli, kaç yaşında? Camdaki Kız'da yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Seyircilerin merak ettiği sorular haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Camdaki Kız'ın sezon finalinden bu yana merakla beklenen isim olarak dikkatleri üzerine çeken, sürekli yaka kartını ve ellerini gördüğümüz Nalan'ın büyük aşkı olacak Hayri son bölümde ortaya çıktı. Dizide Hayri karakterini oyuncu Cihangir Ceyhan oynuyor.

CİHANGİR CEYHAN KİMDİR? NERELİ, KAÇ YAŞINDA..

Cihangir Ceyhan, 15 Ekim 1989 tarihinde Adana'da doğdu. Ailenin en küçük çocuğu olan Ceyhan, baba tarafından aslen Elazığlıdır; annesi de Diyarbakırlıdır. 

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu. Oyunculuk eğitimi almış sonrasında Adana‘ya dönmüştür. İlk oyunculuk deneyimini, 2015 yılında Yusuf adlı sinema filminde kazandı. 2016 yılında internetten yayınlanan Sıfır Bir Adana dizisinde 'Cio' karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. 2019 yılında Çukur dizisinde 'Azer Kurtuluş' karakteriyle popüler oyuncular arasında yer almaya başladı.

CİHANGİR CEYHAN'IN ROL ALDIĞI YAPIMLAR

  • 2016 - 2019 - Sıfır Bir Adana (Cio)

  • 2019 - 2020 - Çukur (Azer)

  • 2020 - 2021 - Alev Alev (Ömer)

  • 2021 - 2022 - Camdaki Kız (Hayri)

CAMDAKİ KIZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın