Görüş Bildir
Haberler
Çağla ve Pemra Elendi

Çağla ve Pemra Elendi

Fatih
16.07.2014 - 21:14

Çağla ve Pemra Elendi

Çiftlerde oynanan ana tablo ilk tur maçında Çek Pliskova kardeşlere yenilen Çağla ve Pemra ikilisi elendi.

Koza World of Sports Arena’da gerçekleştirilen turnuvanın üçüncü gününde merkez kortta oynanan çiftler maçında milli tenisçiler Çağla Büyükakçay-Pemra Özgen çifti, Çek ikiz kardeşler Karolina-Kristyna Piliskova ile karşı karşıya geldi.

İlk sette rakipleri karşısında varlık gösteremeyen Çağla-Pemra ikilisi, iki kez servislerinin kırılmasına engel olamadı ve seti 6-2 kaybetti. İkici sete de kötü başlayan milli sporcular, 2-0 geri düştükleri sette dönmeyi başararak, arka arkaya kazandıkları oyunlarla 5-2 öne geçti. Setin sonunu iyi oynayan Çağla ile Pemra, Pliskova kardeşler karşısında 6-3′lük üstünlük kurdu ve maçı tie-break setine taşıdı. Başa baş giden setin ortasında oyundan düşen milli tenisçiler, seti 10-5 kaybetti. Bu sonuçla Çağla ve Pemra ilk turda organizasyondan elenirken, Pliskova kardeşler, adlarını çeyrek finale yazdırdı.

BEYGELZİMER-SAVCHUH YARI FİNALDE

Birinci kortta oynanan çiftler çeyrek final maçında Gürcü Oksana Kalashnikova ve Polonyalı Paula Kania’dan oluşan ekip, Ukraynalı Yuliya Beygelzimer ile Olga Savchuk çiftini 6-0 ve 6-2′lik setlerle yenerek yarı finale kaldı.

Birinci kortta oynanan ilk tur çiftler müsabakasında ise Rus Valeria Solovyeva ile ABD’li Anna Tatishvili ikilisi, Ukraynalı Kateryna Kozlova ve Belaruslu Aliaksandra Sasnovich çiftini ilk sette 6-3 yendi. İkinci seti zorlanmasına rağmen 7-5 alan Solovyeva-Tatishvili ikilisi, çeyrek finale çıktı.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/07/16/cagla-v...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın