Görüş Bildir
Haberler
Burcunu Seç Katlanamadığın Burcu Söyleyelim!

Burcunu Seç Katlanamadığın Burcu Söyleyelim!

Her burcun tahammül edemediği başka bir burç vardır. Senin katlanamadığın burç hangisi öğrenmek ister misin?

Burcunu seç cevabı öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hangisi senin burcun?

Balık!

Koç burcu denildiğinde akla gelen ilk özellik inatçılıktır. Fakat gözden kaçırılmaması gereken bir diğer özellik ise koç burçlarının duygusuz oluşudur. İşte tam da bu sebeple koç burçları duygusallıklarıyla bilinen balık burçlarından uzak durmalıdır. 

İkizler!

Boğa burçları her daim sabit fikirlidir. Hayatlarının belirledikleri planlar dahilinde ilerlemesini severeler. İşte tam da bu sebeple planlı hayatlarına kararsız ve dengesiz ruh haline sahip ikizler burçlarını almamalıdırlar. 

Başak!

Başak!

İkizler burcu burçların en tahmin edilemez burcudur. Eğlenceyi ve ani kararları severler. Tam da bu sebeple burçların en tahmin edilebilir, kendine özel rutinleri ve planları olan başak burçlarından uzak durmaları gerekir. 

Oğlak!

Yengeç burcunun duygusallığı ve sevdikleri insanlara olan bağlılığını bilmeyen yoktur. Özellikle bu iki sebeple birlikte her konuya mantıkla yaklaşan ve insanlara bağlanma konusunda sıkıntılar yaşayan oğlak burçlarından uzak durmaları gerekir.

Terazi!

Aslan burçları kendinden emin, kendini beğenen ve zorluklarla mücadele etmeyi seven bir burçtur. Ne istediklerini bilmeleri ve açık sözlü olmaları sebebiyle kesinlikle terazi burçlarından uzak durmaları gerekir. Aslan burcunun açık sözlülüğü narin ve düşünceli terazilerin kalbini çok çabuk kırabilir. 

Yay!

Başak burçları baskın karakterleriyle bilinir. Hayatın her noktasında belirli planları vardır ve kendi ayaklarının üstünde o planların içinden yürümeyi severler. Gereksiz macera ve aksiyonu sevmezler. Tam da bu sebeplerle başakların tam aksi olan yay burçlarından uzak durmaları gerekir.

Yengeç!

Terazi burçları her ne kadar naif, düşünceli ve kırılgan olsa da her zaman kontrolü elinde tutarlar. Her şeyin dozunda olması gerektiğini bilirler. Fakat yengeç burçları her şeyin aşırısını severler. Terazi burcu yengeç burcunun duygularını dizginleyemez. Tam da bu sebeple terazi burçları yengeçlerden uzak durmalıdır. 

Aslan!

Akrep burçları çekici, özgüveni yüksek ve dediğim dedik bir burçtur. Zıt kutuplar birbirini nasıl itiyorsa akrep ve aslan da birbirini aynı şekilde iter. İki baskın burcun birbirine tahammül edebilmesi çok zordur. 

Boğa

Yay burçları eğlenmeyi, gezmeyi ve özgürlüğü çok sever. Gezgin ruhlarına karşılık boğa burçlarının yerleşik ve düzenli hayatı sevmesi bu iki burcun birbirine katlanmasını zorlaştırır. Yay burcunun keyfi boğa burcunun yanında epey bir kaçar.

Koç!

Oğlak burçları duyguları önemsemeyen, görmezden gelen ve her zaman mantığıyla hareket eden bir burçtur. Bu konuda oğlak burçlarına rakip olabilecek tek burç ise koç burcudur. Bu iki burç bir araya geldiğinde tehlikeli bir etkileşim olur. Aynı kutuplar birbirlerini itmelidir! Oğlaklar koçlardan uzak durun!

Akrep!

Kova burçları kırılgan ve alıngan yapıdadır. Alttan almayı ve olayları büyütmemeyi severler. Kalp kırmak onlara göre değildir. İşte tam da bu sebeple isyankar, açık sözlü, tehlikeli ve kindar akrep burçlarından uzak durmaları gerekir!

Kova!

Balık burcu denildiğinde akla her zaman duygusallık gelir. Duygusal anlamda kendilerini dizginleyecek bir burçla birlikte olmak balık burcunun kendine yapacağı en iyi şey olur. Bu sebeple aynı kendi gibi kırılgan ve duygusal bir kova burcu balık burcunun birlikte olmaması gereken tahammül edemeyeceği bir burçtur.

İlgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
8
7
6
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Kova! Kahpeliğe katlanamıyorum burcu farketmez 👌😌😌

moonlight

Aq burçların. Biz kazandıkkkk 😎

Pasif Kullanıcı

Yay !