Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Hangi Kızılcık Şerbeti Karakterisin?

Burcuna Göre Hangi Kızılcık Şerbeti Karakterisin?

Entel Feridun
25.01.2024 - 09:01

Burcunu seç, hangi Kızılcık Şerbeti karakterisin öğren!

Yorumlarda bizimle karakter analizini paylaşmayı unutma!

Haydi teste...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seçer misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ömer

Ömer

Ömer'in zekası ve özgüveni, kararlı ve dürüst kişiliği onun bir koç burcu olduğunu gösteriyor. Eğer bir dizi karakteri olma şansınız olsaydı, siz de kesinlikle Ömer olurdunuz çünkü siz de onun gibi kararlı bir bireysiniz. Başkalarının düşünceleri sizin için önemli değil. Eğer birisi ego hakkında bir şey söylerse, ona karşı çıkmazsınız ama eğer birisi sizi sorgularsa, dünyanın en alçakgönüllü insanı olduğunuzu iddia edersiniz.

Kıvılcım

Kıvılcım

Kıvılcım, inatçı kişiliği ve 'ben bilirim' tavrıyla tipik bir boğa burcu kadınıdır. Sen de Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım karakteri gibi, kendi doğrularından asla sapmazsın. Eğitim, bireysel gelişim ve görgü senin için hayati öneme sahiptir. Kendini bu şekilde yetiştirdiğin gibi, çevrendeki insanları da bu yönde teşvik edersin. Her zaman mantığını duygularının önüne koyarsın. Kimse seni yönlendiremez ve hiçbir otoritenin altında durmazsın, ancak insanları kendi otoriten altına alabilirsin. Kendini kısıtlanmış hissettiğin anda, hemen o ortamdan uzaklaşırsın. Kariyerin her zaman her şeyden önce gelmiştir çünkü senin için eğitim ve başarı hayati önem taşır.

Nilay

Nilay

Nilay'ın dengesizlikleri, eleştirel yaklaşımı ve çevresindeki karmaşayı yaratma yeteneği, onun bir İkizler burcu olduğunu düşündürebilir. Sen, Kızılcık Şerbeti dizisinin Nilay karakteri gibi birisin. Kabul et, sende de bir miktar bu karmaşayı yaratma eğilimi var. Birazcık kaos, herkesin hayatında olması gereken bir unsurdur. Bu durumdan bir ölçüde memnuniyet duyuyorsun. İlgi odağı olmayı seviyor ve herkesin dikkatini üzerinde toplamayı arzu ediyorsun. Bir ortamda en çok dikkat çeken kişi sen olmalısın. Eğer bir başkası senden daha çok dikkat çekerse, bu durumdan rahatsız olabilirsin. Sen, Nilay gibi, ilgi çekmeyi seviyor ve biraz kıskançlık yapıyorsun.

Fatih

Fatih

Fatih'in annesine olan bağlılığı, içindeki çocuğu bir türlü serbest bırakamaması ve muhafazakar yapısı, onun bir yengeç burcu olduğunu gösteriyor. Kızılcık Şerbeti dizisindeki Fatih karakteri gibi saygılı, zeki ve akıllı bir kişiliğe sahipsin. Hedeflerine ulaşmayı hedefleyen biri olarak, ailenin düşüncelerine, kararlarına ve duruşuna büyük bir önem verirsin. Onların isteklerine uymak ve onları hayal kırıklığına uğratmamak için yaşamını şekillendirirsin. Dolayısıyla, genelde ailenin beklentilerine uygun bir yaşam sürdürürsün. Sevdiğin kişiyle evlenirken, ailenin onayını almanın önemli olduğunu düşünürsün. Çünkü senin için ailenin mutluluğu her şeyden önemlidir. Ancak, bu durumda, her iki tarafı da memnun etmeye çalışırken, hangi yöne gitmen gerektiğini bilemez bir duruma gelmişsin.

Pembe

Pembe

Pembe'nin öğüt verme yeteneği ve sorunları çözme becerisi, onun bir aslan burcu olduğunu düşündürebilir. Sen, Kızılcık Şerbeti dizisindeki Pembe karakteri gibi davranıyorsun. Ailen için her şeyi yapabilecek bir kapasiteye sahipsin. Aile kavramı senin için hayatın merkezini oluşturuyor. Ailenin senin desteğine ihtiyaç duyduğunu bilmek ve onlar için elimden geleni yapmak, seni mutlulukla dolduruyor. Ailenin mutluluğu, senin mutluluğunu doğrudan etkiliyor. Kendi düşündüğün doğrulara ve alıştığın düzene sıkı sıkıya bağlısın ve bu düzenin dışına çıkmak istemiyorsun. Ayrıca lüks yaşama ve gösterişe düşkünsün, gösteriş yapmadan iki dakika bile duramıyorsun. Her konuda bir söz söyleme ihtiyacı hissediyorsun.

Mustafa

Mustafa

Mustafa'nın yaşamı, ailesine olan derin bağlılığı ve geleneklerine olan içten saygısı, onun Başak burcunda olduğunu açıkça ortaya koyuyor. Mustafa, dışa dönük bir tavır sergilese de, içinde sürekli bir tedirginlik ve karışıklık yaşayan bir kişiliğe sahip. Senin de onun gibi bir endişe ve kaygı yapın var. Bir konuya odaklandığında, ondan kolayca vazgeçemezsin. Kimse fark etmese bile, sen her zaman bir şeylerin farkına varırsın. Bu haliyle Mustafa, Başak burcunun tipik özelliklerini taşıyor: aileye bağlı, geleneklere saygılı, düşünceli ve endişeli. Kendi iç dünyasında sürekli bir hareketlilik ve karmaşa yaşayan Mustafa, dış dünyaya karşı sakin ve kontrollü bir tavır sergiliyor. Senin de onun gibi bir yapıya sahip olduğunu düşünüyorum. Bir konuya odaklandığında, tüm enerjini ona yönlendirir ve o konuyu çözene kadar rahat edemezsin. Kimse fark etmese bile, sen her zaman detayları ve gizli kalmış şeyleri sezersin.

Doğa

Doğa

Doğa'nın hassas ve saf doğası, duygusal yönünün ağırlığı ile birlikte onun bir Terazi burcu olduğunu düşündürüyor. Sen de 'Kızılcık Şerbeti' dizisindeki Doğa karakterini canlandırıyorsun ve senin idealist bir kişiliğin var. Ancak duyguların sana ağır basıyor. Ailen için derin bir sevgi ve saygı besliyorsun, onları asla üzmek istemiyorsun. Ancak aşk, bu duyguların önüne geçiyor. Birini sevdiğin ve ona aşık olduğun an, tüm dünyan o kişiye odaklanıyor ve bir dizi fedakarlık yapmaya başlıyorsun. Asla yapmayacağım dediğin şeyleri bile yapmaya başlıyorsun. Çünkü sevdiğin kişiye olan aşkın, senin gözlerini kör ediyor. Duygularını öncelikli tutarken yaptığın bu fedakarlıklar, zamanla karakterini değiştiriyor.

Nursema

Nursema

Nursema'nın sağlam karakteri, doğruların peşinden gitme arzusu ve tutkulu kişiliği, onun bir akrep burcu olduğunu düşündürüyor. Sen, Kızılcık Şerbeti dizisindeki Nursema karakterine hayat veriyorsun. Aileni çok seviyor ve onları asla üzmek veya kırmak istemiyorsun. Bu yüzden, hayatını her zaman onların istekleri doğrultusunda sürdürdün. Kendi hayallerinden ve isteklerinden vazgeçerek, onların dileklerini yerine getirdin. Ancak, bir süre sonra bu durumun sürdürülemez olduğunu anladın. Haksızlıklara karşı sessiz kalmayı tercih eden biri olabilirsin, ancak yanlış bir durumla karşılaştığında sesini yükseltmen gerektiğini de biliyorsun. Kendi içindeki gücü keşfettikten sonra, hayatını kimin doğru ve yanlışlarına göre yaşadığını sorgulamaya başlayacaksın.

Alev

Alev

Alev, sürekli pozitif kalabilme yeteneği, enerjik ve neşeli kişiliği ve karmaşık durumları hızlıca aşabilme becerisi ile tipik bir yay burcu kadını gibi görünüyor. 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde canlandırdığın Alev karakteri, hayatta hiçbir şeyi fazla ciddiye almayan biri. Onun için her şey geçici ve önemsiz. Bu yüzden karşılaştığı her problemi göz ardı edebiliyor. Aklına geleni söylüyor ve kimseye karşı sözlerini sakınmıyor. Özgür bir ruha sahip. Onun için hayatta en önemli şey eğlence ve kahkaha. Hayata farklı bir açıdan bakıyor ve bu bakış açısında hiçbir şeyin fazla ciddiye alınmaması gerektiğini görüyor.

Sönmez

Sönmez

Sönmez'in eleştirel bir yapıya sahip olması, düzenli ve gelenekselci olması onun bir oğlak kadını olduğunu düşündürüyor. Sönmez Hanım'a ne yapsanız yaranamıyor oluşunuz da mükemmeliyetçi bir oğlak olduğunun altını çiziyor. Siz de geleneklere bağlı ve kuralcı birisi olabilirsiniz. Her ne kadar sert görünseniz de sevdiklerinizi korumak isteyen pamuk gibi bir kalbiniz var.

Çimen

Çimen

Çimen'in beklenmedik hareketleri ve bağımsızlık arzusu, onun Kova burcu olduğunu açıkça ortaya koyuyor. Ne ailesine ne de başka birine boyun eğiyor, her zaman kendi yolunu çiziyor. Herkesle belirli bir mesafesi varken, aynı zamanda herkesle de içten bir samimiyeti bulunuyor. Kendine özgü bir karakteri ve güçlü bir kişiliği var.

Apo

Apo

Abdullah'ın sosyal çevrelerde sergilediği enteresan tutumlar, manipülatif bir kişilik sergilemesi ve eleştirel düşünme yeteneğinin eksikliği, onun bir balık burcu olduğunu gösteriyor. Siz de Kızılcık Şerbeti dizisindeki Abdullah karakterine benzer bir içe dönüklük sergiliyorsunuz. Düşüncelerinizi özenle değerlendirip davranışlarınıza yansıtıyorsunuz, ancak genellikle yanlış anlaşılmaktan kaçamıyorsunuz. Önyargılarınızı kırmakta fayda olabilir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
29
22
20
7
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mary

Apo çıktı. Rabbime Hamd-ü Senalar Olsun.

pikasevde

öghhhh fatih çıktı :(

Nurr Yıldırım

Pembe'nin öğüt verme yeteneği ve sorunları çözme becerisi, onun bir aslan burcu olduğunu düşündürebilir. Sen, Kızılcık Şerbeti dizisindeki Pembe karakteri gi... Devamını Gör