Görüş Bildir
Haberler
Bu Ünlü Kadın Oyunculardan Hangisinin Daha Kısa Boylu Olduğunu Biliyor musun?

Bu Ünlü Kadın Oyunculardan Hangisinin Daha Kısa Boylu Olduğunu Biliyor musun?

Yung Boş Ada
13.08.2016 - 13:03

Hepsi birbirinden güzel, hepsi birbirinden yetenekli! Fakat şimdi senden istediğimiz şey aralarından en kısa boylu olanı bulman. Hazırsan hemen teste başlasana 😉

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oyuncularımız bunlar, hangisi daha kısa?

Tebrikler!

Tebrikler!

Gerçekten buldun! Tebrikler! Diğerleri arasında en kısa boylu olan oyuncumuz Merve Boluğur'du! Ekranda oldukça uzun boylu görülse de Merve Boluğur'un boyu aslında sadece 1,64 m!

Bulamadın!

Bulamadın!

Üzgünüz güzel dostumuz ama bulamadın! Beren Saat diğer oyuncular arasında en kısa olan oyuncumuz değildi. Evet, minyonluğundan dolayı kısa gösteriyor olabilir. Zaten boyu da 1,66 m! Fakat daha kısa bir oyuncumuz var! Hadi şimdi tekrar dene ve onu bul!

Hayır!

Hayır!

Maalesef bulamadın! En kısa boylu oyuncumuz Selin Şekerci değildi. Yine de sen merak ediyorsundur söyleyelim: Bu tatlı mı tatlı, güzel mi güzel oyuncumuzun boyu tam olarak 1,67 m! Şimdi en kısa boylu oyuncumuzu bulmak için tekrar denemek istemez misin?

Hayır!

Hayır!

Maalesef sevgili kardeşimiz. Hayır. Aslı Enver diğer oyuncularımız arasında en kısa boylu olan değildi. Boyu ne kadar mı? Aslı Enver'in boyu tam olarak 1,68 m! Şimdi en kısa boyluyu bulmak için tekrar denesene!

Maalesef!

Maalesef!

Üzülerek söylüyoruz ki diğer oyuncularımız arasında en kısa boylu olan oyuncumuz Neslihan Atagül değildi. Yani doğru cevabı bulamadın. Boyunu biz sana yine söyleyelim ama: Güzel oyuncunun boyu tam olarak 1,68 m! Şimdi tekrar deneyip en kısa boyluyu bulmalısın.

Üzgünüz!

Üzgünüz!

Üzgünüz ama Elçin Sangu'nun diğer oyunculara kıyasla daha kısa boylu olduğunu düşünerek hata ettin. Çünkü kendisinden daha kısa boylu oyuncular var bu listede, yani bulamadın! Boyunu merak etmişsindir, hemen söyleyelim: Güzel oyuncunun boyu tam olarak 1,68 m! Şimdi tekrar deneyip en kısa boylu oyuncuyu bulmak istemez misin?

Tekrar dene!

Tekrar dene!

Demek sana göre Hande Doğandemir kısa boylu öyle mi? Üzgünüz ama değil, kendisi hiç de kısa boylu değil. Boyu mu kaç? Güzel oyuncunun boyu tam olarak 1,70 m! Kısa değilmiş değil mi? Hadi şimdi tekrar dene ve en kısa boylu oyuncuyu bul!

Tekrar denemek zorundasın!

Tekrar denemek zorundasın!

Evet, üzgünüz ama tekrar denemek zorundasın. Çünkü Hazar Ergüçlü diğer oyuncularımız arasında en kısa boylu olan oyuncumuz değildi. Boyunu da söyleyelim hadi: Güzel oyuncunun boyu tam olarak 1,70 m! Hadi bakalım, tekrar dene!

Bulamadın!

Bulamadın!

Meryem Uzerli sence kısa demek? Bizce gözlerine bir baktır güzel dostumuz çünkü kendisi hiç de kısa değil. Meryem Uzerli'nin boyu tam tamına 1,73 m! Hadi bakalım, şimdi tekrar dene ve en kısa boylu oyuncuyu bul!

Ciddi olamazsın?

Ciddi olamazsın?

Sana bir şey söyleyelim mi, Hande Erçel'in diğerleri arasında en kısa boylu oyuncu olduğunu düşünerek büyük hata yaptın. Çünkü kendisi diğer oyuncularımız arasında 1,75 m boyu ile en uzun olan oyuncumuz! En uzunu bulmak da bir başarı ama şimdi. Neyse, hadi tekrar dene ve bu sefer en kısa boyluyu bul!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
480
327
198
151
101
85
46
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İzmirli İtalyan

en kısası bile benden 1 cm uzun ben böyle işin mq

TuzRuhu

Hazar ergüclü ekranda 1.50 duruyor ne 1.70i

pelin kaya

en başta elediğim Merve Boluğur'du. Nasıl en kısası oluyor lan ?