Görüş Bildir
Haberler
Bu Üniversitelerden En Pahalısının Hangisi Olduğunu Bulabilecek misin?

etiket Bu Üniversitelerden En Pahalısının Hangisi Olduğunu Bulabilecek misin?

Yung Boş Ada
24.08.2016 - 18:13

Hepsi birbirinden başarılı ve hepsi birbirinden pahalı! Acaba sen bu üniversitelerden hangisinin yıllık ücretinin daha fazla olduğunu biliyor musun? Öğrenmenin bir yolu var! Hadi hemen teste!

Not: Sadece İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin burssuz ücretleri baz alınmıştır!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Üniversitelerimiz bunlar!

Tebrikler!

Tebrikler!

Gerçekten tebrikler! Özyeğin Üniversitesi diğer üniversiteler arasında en pahalı olan üniversitemiz! Ücreti ne kadar mı? 2007 yılında kurulan üniversitenin yıllık ücreti tam olarak 44.000 TL!

Tekrar dene!

Tekrar dene!

Tekrar denemek zorundasın güzel dostumuz, çünkü en pahalı üniversiteyi bulamadın! 1998 yılında kurulan Bahçeşehir Üniversitesi'nin yıllık ücreti tam olarak 35.800 TL! Yani en pahalı değil! Hadi tekrar dene!

Bulamadın!

Bulamadın!

Üzgünüz ama bulamadın! 2003 yılında kurulan TOBB Eğitim ve Teknoloji Üniversitesi yıllık 30.540 TL ücret ile listemizde en pahalı üniversite olamadı. Düşün en pahalısı ne kadar! Şimdi tekrar deneyip onu bulmak istemez misin?

Başaramadın!

Başaramadın!

Maalesef başaramadın güzel dostumuz! Diğerleri arasında en pahalı olan üniversitemizi bulamadın! Biz sana yine de ücretini söyleyelim: 1984 yılında kurulan İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi'nin yıllık ücreti tam tamına 30.400 TL! En pahalısının hangisi olduğunu ve ne kadar olduğunu merak ediyorsan tekrar denemelisin!

Hayır!

Hayır!

Hayııır, hayır! En pahalı üniversitemiz Yeditepe Üniversitesi değildi! Yıllık ücretini merak ediyorsundur ama sen yine de, hemen söyleyelim: 1996 yılında kurulan Yeditepe Üniversitesi'nin yıllık ücreti tam olarak 30.000 TL! En pahalı üniversiteyi bulmak için hemen şimdi tekrar denemelisin!

Olmadı!

Olmadı!

Ah be, maalesef olmadı güzel dostumuz! Aradığımız üniversiteyi bulamadın! Biz sana yine de Atılım Üniversitesi'nde okumak istiyorsan ödemen gereken yıllık ücreti söyleyelim: 1996 yılında kurulan Atılım Üniversitesi'nde okumak için yıllık tam olarak 25.920 TL ücret ödemek zorundasın! Hadi şimdi tekrar dene ve en pahalı üniversiteyi bul!

Üzgünüz!

Üzgünüz!

Olmadı be güzel dostumuz, gerçekten çok üzgünüz ama bulamadın! En pahalı üniversitemiz bu değildi! Biz sana yine de ücretini söyleyelim: 1994 yılında kurulan Başkent Üniversitesi'nin yıllık ücreti tam olarak 24.500 TL! Şimdi en pahalıyı bulmak için tekrar denemelisin!

Üzgünüz!

Üzgünüz!

Maalesef olmadı be güzel dostumuz, bulamadın! Okan Üniversitesi diğer üniversiteler arasında en pahalı olan değildi. Ücretini söyleyelim de sonra diğerleriyle kıyaslamak falan istersin: 1999 yılında kurulan üniversitenin yıllık ücreti tam olarak 34.900 TL! Şimdi tekrar dene ve en pahalı üniversiteyi bul!

Maalesef!

Maalesef!

Maalesef olmadı! Bulamadın! Beykent Üniversitesi değildi en pahalı üniversite. Ücretini merak ediyorsundur hemen söyleyelim: 1995 yılında kurulan üniversitenin yıllık ücreti tam olarak 23.750 TL! Şimdi tekrar deneyip en pahalı üniversiteyi bulmalısın!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
391
193
107
55
44
39
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Anonim

"4 yıl üniversite okuyayım mezun olunca da babamın şirketinde çalışırım" adlı üniversite

Pasif Kullanıcı

Adını bile duymadım o kadar fakir miyim :(

noisy

Gerçekten tebrikler! Özyeğin Üniversitesi diğer üniversiteler arasında en pahalı olan üniversitemiz! Ücreti ne kadar mı? 2007 yılında kurulan üniversitenin y... Devamını Gör