Görüş Bildir
Haberler
Bu Testi Yalnızca Gerçek Yetişkinler Geçebilir!

etiket Bu Testi Yalnızca Gerçek Yetişkinler Geçebilir!

Yung Boş Ada
09.06.2016 - 18:36

Bakalım yetişkinlik sorumluluklarını yerine getirebiliyor musun, yoksa henüz o aşamaya gelememiş misin? Gerçek yetişkinler bu testte ortaya çıkıyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bunlardan hangileri senin için doğru?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yetişkinlik ve sen?

Yetişkinlik ve senin birer doğru olduğunuzu düşün; sonsuza dek birbirinize paralel olarak ilerliyorsunuz ama asla kesişmiyorsunuz. Yani senin yetişkinlikle uzaktan yakından alakan yok güzel dostumuz. İçindeki çocuk hep orada ve orada kalacak gibi de duruyor! Olsun be, seni seven zaten böyle sevsin!

Az kalmış az...

Sana tam olarak yetişkin diyemeyiz, ama o evreye gelmene az kalmış! Artık kendi işlerini kendin halledebiliyor, sorumluluklarını yerine getiriyorsun. Ama hala doğal olarak tökezlediğin oluyor. Mesela tostlarını hala yaktığını, pilavlarının lapa lapa olduğunu biliyoruz! Bunlar zamanla gelişecek sen hiç merak etme güzel dostumuz!

Yetişkinliğin kitabını bile yazarsın sen!

Yetişkinlik mi? Yetişkinlik senin göbek adın olmuş, hatta kitabını bile yazmışsın! Tam anlamıyla sorumluluklarının farkında olan ve ayakları yere sapa sağlam basan bir yetişkinsin sen. Hatta etrafındaki herkesten çok daha olgun olduğun ortada; sürekli gelip senin tavsiyelerini almalarından anlıyorsundur zaten bunu. Arada biz de senin tavsiyelerini almak isteriz açıkçası!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
603
314
215
84
61
44
40
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Farangis

20 yaşındayım ve bunların çoğunu yapıyorum. Övünülecek bir şey olmasına rağmen imrenilecek bir şey değil :ı

_orca_

Oy kullanmam, teknoloji hakkında yardım almadık çok şükür, akraba bayram-doğum günü kutlamam, evim yok. Bunların dışındakiler mevcut. Bekarım. :)))

tatlış penguen

oy kullanmamak evet en doğru tercih bu

Ayla Abbasova

Yetişkinlik ve sen? Yetişkinlik ve senin birer doğru olduğunuzu düşün; sonsuza dek birbirinize paralel olarak ilerliyorsunuz ama asla kesişmiyorsunuz. Yan... Devamını Gör