Görüş Bildir
Haberler
Erkeklere Özel Test: Sevgililer Gününde Sevgiline Alacağın Eşsiz Hediyeyi Yaratıyoruz!

Erkeklere Özel Test: Sevgililer Gününde Sevgiline Alacağın Eşsiz Hediyeyi Yaratıyoruz!

Pandora
26.01.2017 - 17:44

Sevgililer Günü yaklaşıyor, tatlı bir hediye telaşı herkesi sardı. Geçen Sevgililer Günü'nde nice koçyiğitler doğru hediyeyi bulmaya çalışırken harcandı. Bu test sizi hediye seçme telaşından kurtarıyor. Haydi başlayalım!

1. Öncelikle bize biraz ilişkini anlat. İlişkiniz hangi aşamada?

2. Peki yıl dönümlerinin sizin ilişkinizdeki yeri nedir desek?

3. Şimdi de bize biraz O'ndan bahset. Nasıl biridir kendisi?

5. Onun en yoğun yaşadığı duygu nedir sence?

6.Biraz da tarzını öğrenelim mi onun?

Pembe Pavé Kalbini Aç!

Pembe Pavé Kalbini Aç!

Verdiğin cevaplara göre senin hayatındaki kadını diğer herkesten ayıran şey onun asaleti. Ona her şey yakışıyor. Dünyanın en basit tişörtünü bile giyse onun üstünde en güzel tasarımcının elinden çıkmışcasına şık duruyor. O her an anında tıpkı bir ay parçası gibi ışık saçıyor. Tıpkı Pembe Pavé Kalbini Aç gibi. Onun için en uygun hediyeyi kendi ellerinle oluşturmak istiyorsan tıkla ve onu biraz daha anlat.

Işıltılı Fiyonk Bangle Bileklik!

Işıltılı Fiyonk Bangle Bileklik!

O sonsuzluğun peşinde! Ve sonsuz aşkı sende bulduğunu biliyor. Her zaman tutkulu, her zaman sevgi dolu. Hiç bitmeyecek bir sevgi onunki. Sen de ona sonsuzluğu hediye et. Işıltılı Fiyonk Bangle Bileklik sevginin sonsuzluğunu simgeliyor.  Onun için en uygun hediyeyi kendi ellerinle oluşturmak istiyorsan tıkla ve onu biraz daha anlat.

Sonsuz Kalpler!

Sonsuz Kalpler!

O hep güzel. Sevildiğini hissettiğinde ise ondan daha mutlusu yok. Saf sevgiden başka hiçbir isteği yok. Sonsuza giden bir çift kalp yetiyor. Ona bu Sevgililer Günü'nde sevildiğini hissettir. Aşkınız da sonsuza gitsin.  Tıpkı Sonsuz Kalpler gibi. Onun için en uygun hediyeyi kendi ellerinle oluşturmak istiyorsan tıkla ve onu biraz daha anlat.

Işık Saçan Kalpler!

Işık Saçan Kalpler!

Onun parıltısı hiç sönmüyor. O sade ama göz alıcı. Onun sevgisine karşı koymak imkansız. Çünkü her zaman kendine has bir ışık saçıyor. Tıpkı Işık Saçan Kalpler gibi. Onun için en uygun hediyeyi kendi ellerinle oluşturmak istiyorsan tıkla ve onu biraz daha anlat.

Aşk Kurdeleleri!

Aşk Kurdeleleri!

O senin için yaşamı, canlılığı simgeliyor. Ona baktıkça yenileniyor, ona baktıkça güçleniyorsun. O senin hayatına anlam katıyor. O seni hayata bağlıyor. Tıpkı Aşk Kurdeleleri gibi. Onun için en uygun hediyeyi kendi ellerinle oluşturmak istiyorsan tıkla ve onu biraz daha anlat.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çikolatalı pasta

Kizim ama yinede cozdum isiltili fiyonk bangle bileklik çıktı

Can

Sevgilim yok ama çözeyim yinede çözeyim bakayım dedim. İlk sorudan sonrakilerde tıkandım :'( - Bu arada sevgililer günü hediyeme sevgili olmak isteyen kız va... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

ışık saçan kalpler! benim kalbimin neyi eksik =)