Görüş Bildir
Haberler
Bu Rüyaların Bir Anlamı Olmalı: Rüyalarda Çok Sık Görülen 9 Şey

Bu Rüyaların Bir Anlamı Olmalı: Rüyalarda Çok Sık Görülen 9 Şey

Rüyada gördüklerimizin bilinçaltımızla ve yaşadıklarımızla alakalı olduğunu düşünüyoruz, belki de buna inanmak istiyoruz. Gördüklerimizden yola çıkarak bu tip bağlantıları kurmak mümkün. Bir yandan da herkesin gördüğü ortak parçalar görüyoruz ve haliyle bunların genel bir anlamı olması gerekir. Peki en sık görülen bu rüyalar bakalım neymiş?

1. Ejderha görmek

1. Ejderha görmek

Rüyada ejderha görmek genel olarak kişinin zaferine işaret ettiği şeklinde yorumlanır. Bu zafer hayata karşı güçlü bir duruş olarak tasvir edilebilir. Ayrıca kişinin yapmak isteyip de kavuşamadığı hayallere ulaşağının da habercisi olabilir. Görülen ejderhanın kişiye başarı ve şans getireceği düşünülür.

2. Kendini çıplak görmek

Bu rüyanın genel olarak kırılganlığı ve endişeyi temsil ettiği düşünülüyor. İşinde terfi etmeyi, yeni bir işe girmeyi veya kamuoyunun görüşüne giren (mesela günümüzü düşünürsek bir video ile viral olan) bir kişi olmayı da temsil ettiği söyleniyor.

3. Dişlerin dökülmesi

Birden fazla anlama geldiği söylenen rüyada dişin düşmesi durumu, kişinin dış görünüşü ile ilgili problemler yaşadığına ve çekiciliğinden şüphe ettiğine yorulabilir. Ayrıca iletişim becerileriniz konusunda şüpheye düştüğünüzde ya da gün içinde söylediğiniz bir şeye kafanızı taktığınızda sık sık bu rüyayı görebilirsiniz. Bozulacak bir ilişki veya kötü gidecek olayların göstergesi olduğu da söylenir.

4. Kovalanmak

Ne tarafından kovalandığınıza göre değişen bu olayda kovalayan hayvan ise kendi öfkenizden, isteklerinizden ve diğer hislerinizden kaçtığınız anlamına gelebilir. gizemli ve bilmediğiniz bir şey tarafından kovalanıyorsanız, bu bir çocukluk anısı ya da geçmişte yaşadığınız bir travmayı temsil edebilir. Karşı cins birisinden kaçıyorsanız ise bunun anlamı aşktan çekindiğiniz, korktuğunuz ya da geçmişteki kötü bir ilişkinizin etkisini hala yaşadığınız anlamına gelebilir.

5. Düşmek

Herkes kendini en az bir kez düşerken görmüştür büyük ihtimalle. Ve tam yere düştüğü anda da uyanmıştır. Bu rüyanın genelde iş, aşk, arkadaşlık gibi konularda yaşanılan büyük problemleri işaret ettiği söylenir.

6. Bir ünlüyle tanışmak

6. Bir ünlüyle tanışmak

Rüyada bir ünlüyle tanıştığınızı görüyorsanız bunun hayatınızdaki bir konu hakkında acil bir ihtiyaç duyduğunuzu gösterdiği söylenir. Belki gördüğünüz ünlünün hangi konuda ünlü oluşu sizin hangi konuda neye ihtiyaç duyduğunuza işaret olabilir, orası pek net değil.

7. Sınava girmek

7. Sınava girmek

Sınava girmek her ne kadar okul ile alakalı bir eylem olsa da rüya için bu konu daha çok işle ve iş ile ilgili stresi temsil ediyor. Bu rüya kişiye her an tetikte olması gerektiğinin uyarısı niteliğinde. Kişinin kendini baskı altında hissedebileceğini ve işiyle alakalı bir konuda henüz hazır olmaması ile ilgili endişelendiğini anlatır.

8. Uçmak

En sık görülen rüyalardan biri olan uçmak, kişinin yakın zamanda kendisine yük olan bir durumdan kurtulacağını işaret eder. Mesela mutsuz olduğu işinden ayrılmak gibi.

9. Su görmek

9. Su görmek

Rüyada su görmenin anlamı, nasıl görüldüğüyle ilgili olarak değişiyor. Berrak bir su görmek duygusal anlamda bir dengeye ulaşmak, mental olarak rahatlığa kavuşmak anlamına gelirken evinden su aktığını görmek zenginliğe, bolluğa yorulur. Su içinde yüzüyorsanız geçmişte bırakmak istediğiniz bazı konuların hala sizi rahatsız ettiğini söyleyebiliriz.

Rüyada ejderha görmek aynı zamanda mikroplar için kabus demek!

Rüyada ejderha görmek aynı zamanda mikroplar için kabus demek!

DomestosDomestos'un gücüyle karşılaşan mikropların sonu kaçınılmaz! Mikropların %99.9'unu yok eden durdurulamazDomestos, rüya gibi temizlik deneyimi sunuyor!