Görüş Bildir
Haberler
Bu Manzaralardan Hangisinin Türkiye'de Olduğunu Bilmek İmkansız!

etiket Bu Manzaralardan Hangisinin Türkiye'de Olduğunu Bilmek İmkansız!

Yung Boş Ada
05.08.2016 - 17:56

'Burası İrlanda olsa beğenirdiniz, ama burası YOZGAT!' kalıbındaki paylaşımlar bilmeyeniniz yoktur. İşte biz de bu paylaşımlardan yola çıkarak acaba ülkemizdeki gerçek güzelliklerin kimler farkında diye merak ettik ve bu testi hazırladık! Hadi bakalım, bu birbirinden eşsiz manzaralardan hangisinin Türkiye'den olduğunu bulabilecek misin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Manzaralarımız bunlar, kendine güvenen şöyle gelsin!

Tebrikler!

Tebrikler!

Gerçekten tebrikler! İşte ülkesini gerçekten iyi tanıyan o kişi sensin! Bu fotoğraf İrlanda olmasa da beğenirdin sen yani, hatta Türkiye olduğu için daha da içten beğenirdin! Neresi mi burası? Bu güzel manzara Van'ın Akdamar Adası! Gidip görmeni de tavsiye ederiz, gerçekten güzel bir yer ve hikayesi de oldukça etkileyici!

Bulamadın!

Bulamadın!

Hayır, bulamadın! Burası Kaliforniya'daki Horsetail Şelalesi'nden başka bir yer değil! Türkiye olmak ile uzaktan yakından alakası yok yani. Tekrar denemelisin!

Hayır!

Hayır!

Üzgünüz ama bulamadın! Burası Hindistan'da bulunan turistik bir yer olan Chittorgarh! Yani Türkiye olmak ile asla ama asla alakası yok. Şimdi tekrar deneyip ülkemizin gerçek güzelliğini bulmalısın!

Üzgünüz!

Üzgünüz!

Üzgünüz ama hayır, burası Türkiye değil. Neresi mi? İskoçya'da bulunan ve 'The Fairy Pools' olarak adlandırılan turistik bir yer! Türkiye'den oldukça uzak yani! Neyse, hadi tekrar dene ve Türkiye'yi bul!

Çook uzak!

Çook uzak!

Burası Türkiye'ye o kadar uzak ki, o kadar yani! Burası neresi biliyor musun? Kaliforniya'da bulunan ve bir koruma alanı olan Glass Beach! Çok gittin biraz gel, hadi tekrar dene de Türkiye'yi bul!

Burası gerçekte İrlanda!

Burası gerçekte İrlanda!

Yaaani Türkiye'yi bulamadın ama İrlanda'yı buldun, ne diyelim tebrikler! Burası İrlanda'da bulunan ve Devler Kaldırımı olarak adlandırılan turistik bir yer. Şimdi Türkiye'yi bulmak için tekrar denemez misin?

Burası Türkiye değil!

Burası Türkiye değil!

Evet değil, burası Türkiye değil! Burası İzlanda'da bulunan ve Hvitserkur olarak adlandırılan turistik bir yer! Türkiye'yi bulmak istiyorsan tekrar denemelisin!

Bulamadın!

Bulamadın!

Bulamadın, burası Türkiye değil! Neresi mi? Hemen söyleyelim: Fransa'nın Etretat bölgesinde bulunan o ünlü deniz kayalıkları! Şimdi Türkiye'yi bulmak için tekrar denemelisin!

Maalesef!

Maalesef!

Kesin bizim Tuz Gölü ile karıştırdın ama bu tuz gölü başka tuz gölü. Burası Bolivya'da bulunan Salar de Uyuni Gölü. Hadi şimdi tekrar dene ve Türkiye'yi bul!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
345
151
86
54
31
23
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Türk.

testi hazırlayan vanlı

Ulan Google'dan manzara fotoğrafları indirip test hazırlayacak kadar düştünüz mü? Eskisi gibi karakteristik testler ve ilginç anketler hazırlayın. Lütfen.

Bilge Adam

Türkiye olduğu o kadar belli ki