Görüş Bildir
Haberler
Bu Emsalsiz Biyoloji Testini Geçebilir misin?

etiket Bu Emsalsiz Biyoloji Testini Geçebilir misin?

Canlı organizmaları tanımak, biyoloji ile alakalı bilgilere vakıf olmak, bir insan olarak aslında hepimizin yükümlülüğünde olan bir şeydir. 

Peki, sen bu konulara ne kadar hakimsin? Çevremiz ve en önemlisi kendimiz hakkında neler biliyorsun?

Haydi gel, test edelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangisi bütün hücrelerde ortak olarak bulunur?

2. Bir insan hücresinde kaç çift kromozom bulunur?

2. Bir insan hücresinde kaç çift kromozom bulunur?

3. Hücrenin enerji merkezi hangisidir?

4. Doğal Seçilim Teorisi'nin temeli hangi bilim insanına aittir?

4. Doğal Seçilim Teorisi'nin temeli hangi bilim insanına aittir?

5. Hangi hayvan soğukkanlı canlı grubuna aittir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İnsan kalbi kaç odacığa sahiptir?

7. Dünya üzerinde en çok ölüme sebep olan hayvan hangisidir?

8. Antibiyotikler hangisine karşı etki eder?

8. Antibiyotikler hangisine karşı etki eder?

9. Temel kadınlık hormonu hangisidir?

9. Temel kadınlık hormonu hangisidir?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bir canlının beyni kadar değerlisin!

Sen hem kendi vücudunu, hem de canlılarla alakalı yaşamsal aktiviteleri yakından tanıyacak kadar biyolojiye hakimsin! Çevrendeki canlılara ve kendine karşı asla kayıtsız kalmıyorsun. Doğanın bir bütün olduğunun farkındasın. Doğal dengeyi bozmamak için elinden geleni yapıyorsun. Bu yetilerin de sana, hayat içinde değerli ve önemli bir yer kazandırıyor. Bu gelişmişlik derecen sadece sana değil, çevrendeki herkese farklı farklı kapıları da aralıyor. İnsanlara ve en önemlisi de kendine önderlik etmekten vazgeçme!

Doğal yaşamın iyileştirici mekanizmasısın!

Sen biyoloji hakkında oldukça dikkatlisin fakat bu dikkatini teknik bilgilerle aynı potada eritip, hem kendine hem de doğal yaşama karşı bir doktor, bir iyileştirici olmanın vakti gelmedi mi sence de? Kısacası, artık bilgilerine bilgi katmanın zamanı! Doğayla bütünleş, kamp yap, canlıları incele. Doğanın bize sunduğu canlılığın değerini bil, gerekirse bir canlıyı sahiplen. Böylece hep birlikte bir bütün olduğumuzun farkına daha fazla varma fırsatı yakalayacaksın!

Kitaplar evreninde daha çok zaman geçirmelisin!

Çok daha iyi olabilecek bir zihin derinliğine sahipsin fakat elde ettiğin bu birikimi geliştirmek, sağlamlaştırmak ve ortamlarda biyoloji bilginle hava atmak için daha çok okumalısın. Teknik bilgileri edinme de biraz kötümser düşünsen de daha fazla kitap okudukça, bu bilgi evreninde daha fazla zaman geçirdikçe çok daha iyi olacaksın! Elbette sadece teknik bilgi de yeterli olmayacaktır, örneğin yaşamına, bir yaşam yeşerterek devam etmek sana iyi gelecektir. Onun mucizevi büyüyüşünü gördüğünde aslında kendinden bir farkı olmadığını anlayacaksın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
732
116
107
103
27
22
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Serdar Elri

9 soru var, hepsini yanlış yaparsanız ''Doğal yaşamın iyileştirici mekanizmasısın!'' diyor, 6 yanlışa kadar da ''Bir canlının beyni kadar değerlisin!'' diyor... Devamını Gör

Selim Sarıkaya

Soruların hepsini doğru yaptığıma inanarak 5-6 soruyu yanlış işaretledim. Yanlışlar çok fazla artıncaya kadar hep aynı sonuç çıktı. Saçma sonuçları olan basi... Devamını Gör

Therewasauser

9-10 biyoloji lan bu