Görüş Bildir
Haberler
Bu 10 Soruyu Cevapla Sana Aşk Mektubu Yazalım!

etiket Bu 10 Soruyu Cevapla Sana Aşk Mektubu Yazalım!

Soruları cevapla, aşk mektubunu yakala!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öncelikle cinsiyetini öğrenerek başlayalım.

Şimdi de yaşını öğrenelim.

1. Hazırsan, başlıyoruz! Söyle bakalım, ilk aşkın sana neyi ifade ediyor?

2. Peki bu muhteşem aşkını, hangi şehirde yaşamak isterdin?

3. Partnerinde aradığın, senin için olmazsa olmaz özellik nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Bu rengarenk tablo sende nasıl bir his uyandırıyor?

4. Bu rengarenk tablo sende nasıl bir his uyandırıyor?

5. Söyle bakalım, bu şahane evlerden hangisinde oturmak istersin?

6. Peki en son ne zaman birisiyle öpüştün?

7. En uzun ilişkin ne kadar sürdü peki?

8. Sevgililer günü hediyesi olarak teknolojik ürün almayı düşünür müydün?

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Peki ne tür bir teknolojik ürün alırdın?

10. Geldik son soruya... Aşk üzerine söylenmiş bu sözlerden birisini seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Hayatımın Anlamına..."

"Hayatımın Anlamına..."

Hayatımın Anlamı,

Seni o kadar çok seviyorum ki bunu kelimeler ile anlatmaya çalışmak neredeyse imkansız. Kelimeler kiyafetsiz. Nefes aldığım her saniye ile sana aitim. Sensiz nefes alamam, yaşayamam. Çünkü gülüşünle, bakışınla, elimi tutuşun ile hayatıma o kadar anlam katıyorsun ki... Seni düşünmeden geçirdiğim bir saniyem bile yok. Olamaz da. Nasıl olur ki, içimde kocaman bir seni taşırken seni düşünememek, hayal edememek.

Güzel gözlü sevgilim, huzur kaynağım, her şeyim. Biliyorum sevgimi bu mektuba sığdırmak anlamsız. Ama unutma ki sen benim anlatmaya çalışıp da anlatamadığım diğer yarımsın.

"Mesafeler de neymiş?"

"Mesafeler de neymiş?"

Nasıl mı seviyorum seni? Sana baktığım zaman gözlerim kamaşıyor. Kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. Midem de garip bir kıpırdama. Belki de bunlar senin hiçbir şey ifade etmiyor sevgilim. Ama ben seni sen olmadan da sevebilirim. Öyle uzaktan hiç tenine dokunmadan, gülüşünü göremeden... Mesafeler de neymiş? Benim aşkım tüm engelleri aşacak tüm uzakları yakınlaştıracak güçteyken.

Sen bilmesen de beni görmesen de seni her zaman çok seveceğim. Eğer bir gün karşına gelip sana olan aşkımı dillendirir isem sakın gitme olur mu? Sana o kadar yakınlaşmışken kaçma benden. Gitme!

"Sen Benim Başıma Gelen En Güzel Şeysin!"

"Sen Benim Başıma Gelen En Güzel Şeysin!"

Bu hayatta yalnızca seninle yaşamak ve yaşlanmak istiyorum. Hayallerimi süsleyen tek insan sensin.Seni öylesine özlüyorum ki her an yanımda olmanı istiyorum. Sıcacık ellerini tutmak, öpmek, sarılmak, tenini hissetmek o kadar güzel ki. Sen benim geleceğim, her şeyim..  Sahip olmak istediğim tek varlıksın.. Seninle birlikte bir ömür geçirmeye hazırım. Ve sen şu zamana kadar başıma gelen en güzel şeysin. En güzel hediyemsin. 

İyi ki varsın canımın içi. Sen hep iyi ol güler yüzün hiç solmasın. Tüm güzellikler seninle olsun. Bu mektubu sana yollarken çok düşündüm. Çok kararsız kaldım ama aşkımı bir şekilde dillendirmek sana bunu hissettirmek istiyorum. Umarım hislerime tercüman olursun. Seni her şeyden çok seven sevgilin...

"Diğer Yarıma..."

"Diğer Yarıma..."

Sen benim diğer yarım, hayata tutunma sebebim. Sana duygularımı çok anlatamadığım için buradan yazmayı tercih etim. Çünkü içimde tarifi olmayan bir aşk bir sevgi var ver bunu dışarı vurmalıydım. Sana anlatmalıydım. Ben bu yolu seçtim. Evet, aşkımı birkaç kelimeye sığdırmak çok zor bunu biliyorum. 

Şöyle anlatmak gerekirse; hayatıma girdiğin ilk günden beri dünyamı aydınlattın ışığınla her yere herkese neşe saçtın. Artık hayata daha anlamlı gözlerle bakabiliyorum. Hani o gözlerinin içi gülerken tebessüm edişin varya işte beni hayata tutunduran tek şey. Seni mutlu etmek için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım. Sen mutlu oldukça dünyalar benim oluyor. Sen mutlu ol biz mutlu olalım. Seni canından çok seven sevgilin...

"Ahhh Sevgilim..."

"Ahhh Sevgilim..."

Kalbimde sana kocaman bir yer açtım ve içini seninle doldurdum. Hiçbir şey hiç kimse bu yeri alamaz dolduramaz. Sendeki beni kimse alamaz. Ahh sevgilim seni bu kadar kendime saklamışken nasıl oldu da bu hale gelebildik. Her şey daha güzel olacakken nasıl mahvettik birbirimizi. Seni hiçbir zaman unutamadım unutamayacağım da. Her kiminle olursan ol biliyorum ben de bir şekilde senin aklına geleceğim. Biz birbirimize bu kadar aitken böyle olmamalıydı. Bunu sen de çok iyi biliyorsun. Ama böyle olması gerekiyordu. Birbirimizi daha da kırmadan incitmeden yollarımızı ayırmamız en doğru seçenekti belki de.. 

Kim bilir hayat tekrar bir yerlerde bizi karşılaştırır ve her şeye yeniden başlarız. Eskiye dair tüm kötü şeyleri unutarak yeni bir sayfa açarak. Umarım başka bir zamanda başka şekillerde karşılaşırız ve birbirimizi daha iyi anlarız. Görüşmek üzere sevgilim..

"Söylesene Be Adam..."

"Söylesene Be Adam..."

Söylesene be adam nasıl böyle güzel olabiliyorsun. Yüreğinle kalbimi ısıtıyorsun. Bana tattığım tüm duyguları yeniden yaşatıyorsun. Bakışınla gülüşünle her şeyinle beni nasıl böyle mutlu edebiliyorsun. Dünyanın en şanslı kadını olduğumu düşündüğüm her dakika için sana binlerce kez teşekkür ederim sevgilim. İyi ki varsın. İyi ki yanımdasın ve benimsin. Yanımdan hiç eksilme olur mu?

Hayallerimi süsleyen en güzel şeysin sen benim. Gülümseme sebebim, huzur kaynağım. Başımı omzuna yasladığım anda dünyadaki tüm kötülükleri unutturan adam. Benden hiç eksilme...

"Aşk Kokan Adama..."

"Aşk Kokan Adama..."

Karşıma çıktığın ilk günü hatırlıyor musun? Bir sonbahar sabahıydı ve her yerde dökülmüş yapraklar. Tüm o kalabalığa inat yan yana geldik ve öylece yürümeye başladık. Üzerinde kırmızı montun ve siyah şapkan.. Yürümeye başladığımız ilk andan itibaren kahkahalarla dolu sohbetlerimiz. Etrafımızdaki herkesin bize anlamsız bakışı ve birkaçının kıskanç gözleri. İşte o gün benim doğum günümdü aşkım. O gün bu dünyadaki varlığımı hissettim. Şimdiye kadar ne için yaşadığımı neden yaşadığımı düşünürken buluyordum kendimi. Dedim ki işte senin için! 

İyi ki o gün karşıma çıktın ve hayatımdaki bütün boşlukları doldurdun. Meğer ne kadar eksikmişim sensiz. Şimdi ise her şeyim tam her şeyim bütün sevgilim. Ve hayatımda olduğun sürece eksik olan tüm yanlarımı birer birer tamamlayacağını biliyorum. İyi ki varsın aşkım. Seni her şeyden çok seven sevgilin...

"Canımın içi, Kalbimin Tek Sahibi, Bir Tanem..."

"Canımın içi, Kalbimin Tek Sahibi, Bir Tanem..."

Seninle geçirdiğimiz o yıllar ne de çabuk geçti sevgilim. Daha bundan 5 sene öncesinde küçücük dünyamızda kocaman duygular ile başlamıştık. Ve biz bu sene de birlikte büyüdük, bizle beraber aşkımız da büyüdü. Birbirimize ne kadar güzel şeyler katmışız öyle. Geriye dönüp baktığım da üzüldüğüm bir gün bile olmadığını görünce ne kadar da şanslı bir kadınım diyorum kendime. Ne kadar güzel bir adamla birlikteyim diye her gün şükrediyorum. 

Canımın içi, kalbimin tek sahibi, bir tanem... Bu mektubu bir gece yarısı, yine ne kadar şanslı olduğumu düşündüğüm bir anda yazmaya başladım. Bunu cümlelere dökmek ve ölümsüzleştirmek için yazıyorum. Bu yazdıklarımı okudukça beni hatırla sevgilim. Seni çok seviyorum...

"İmkansız Aşkıma..."

Biliyorum bir başkasını seviyorsun ve bu aşk imkansız. Ama kendime, kalbime söz geçiremiyorum. Seni düşünmeden edemiyorum. Her saniyemde sen varsın. Ve seni o kızın yanında olduğunu düşündükçe çıldırıyorum. Neden onun yanında neden benim yanımda değil diye kendimi yeyip bitiriyorum. Belki bir gün beni görürsün ve sana olan aşkımı hissedersin. Beni fark edip aşkıma karşılık verirsin. 

Her şeye rağmen umarım mutlusundur. Yanında kim olursa olsun seni üzmesine izin verme. Bu mektubu şimdi sana yazıyorum. Belki bir gün veririm diye. Biliyorum bu imkansız ama her şeye rağmen bir umudum var. Seni o kadar çok seviyorum ki...

"Tek Dileğim Sensin..."

"Tek Dileğim Sensin..."

Ne kadar da zormuş aşkını bir kağıt parçasına sığdırmak. Yazmaya nereden başlayacağımı bilemiyorum güzel kalpli adam. Seni gördüğüm ilk anda demiştim ki işte bu o adam. Ayaklarımı yerden kesen, yüreğimin bedenime sığmayacağı  o güzel anları yaşayacağım adam. Gözlerinde erimek, kaybolmak işte bunlar beni sana bağlayan şeyler. Gözlerinde kayboldukça kayboluyorum daha da derine iniyorum kalbine...

Geleceğe dair tek dileğim sensin. Sen yanımda oldukça güzelliyor her şey. Sanki dünya bizim için dönüyor. İnsanlar bizim için gülümsüyorlar. Sen yanımda olduğun sürece biz güzelleşeceğiz. Seni çok seviyorum hayatımın anlamı. İyi yanımdasın...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1558
1070
529
486
202
164
143
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
dogukan_372

test saçma bugune kadar biriyle öpüşmedim ve hic sevgilim olmadı

Mustafa Çay

kimsenin yazacağı yok bizimki de fukara tesellisi :)