Görüş Bildir
Haberler
Breaking Bad'in Yıldızı Bryan Cranston Koronayı Yendiğini Duyurdu

Breaking Bad'in Yıldızı Bryan Cranston Koronayı Yendiğini Duyurdu

Emmy ödüllü 'Breaking Bad'in 64 yaşındaki yıldızı Bryan Cranston nam-ı diğer Walter White, Kovid-19'a yakalandığını ve tedavi sonucu hastalığı yendiğini duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kovid-19'a yakalandığını Instagram hesabından paylaştığı video ile duyuran Cranston, hastalığı hafif semptomlarla atlattığı için şanslı olduğunu söyledi.

Los Angeles Üniversitesi'ne bağlı bir kan bankasına plazma bağışı yaptığı anları paylaşan usta oyuncu Instagram paylaşımında şu uyarıyı da yaptı: 

'Sizi kahrolasıca maskeyi takmaya, ellerinizi yıkamaya ve sosyal mesafeyi korumaya davet ediyorum.'

Breaking Bad'in asi kimya öğretmeni

Breaking Bad'in asi kimya öğretmeni

90'lı yıllarda Seinfeld ve Malcolm in the Middle gibi yapımlarda boy gösteren Cranston, Breaking Bad dizisinde canlandırdığı Walter White karakteriyle dünya çapında tanınır hale gelmişti.

64 yaşındaki ABD'li oyuncu, 88. Akademi Ödülleri'nde Trumbo‘daki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ına aday gösterilmişti.

Geçtiğimiz yıl ise Amerikan tiyatro Oscar'ları diye de anılan, yalnızca Broadway yapımlarına verilen prestijli Tony Ödülleri'nde En İyi Erkek Aktör Ödülü'nün sahibi olmuştu.

"Plazma tedavisi" nedir?

"Plazma tedavisi" nedir?

Kovid-19 geçiren bir kişinin bağışıklık sistemi koronavirüse saldıracak antikorlar geliştiriyor. Glikoprotein yapısındaki moleküller olan antikorlar, kanın 'plazma' adı verilen sıvısında oluşuyor.

 Bu nedenle plazma tedavisinde Kovid-19 tanısı konan ve tedavi sürecinin ardından iyileşen kişilerin kanından 'plazma' adı verilen sıvı alınarak, hasta kişiye naklediliyor. 

Bu antikorların, yoğun bakımdaki yüksek riskli hastaların iyileşmesine yardımcı olduğu belirtiliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
11
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sinan

Heisenberg yine kazandı.

EASTKING

I am not in danger Corona. I am the danger.

mahmut şen

yeah..bitch.