Görüş Bildir
Haberler
Boat Show 15 Şubat'ta Cnr Expo'da Başlıyor!

Boat Show 15 Şubat'ta Cnr Expo'da Başlıyor!

Korcan Aka
11.02.2014 - 16:57 Son Güncelleme: 11.02.2014 - 18:08

Boat Show 15 Şubat'ta Cnr Expo'da Başlıyor!

Deniz tutkunlarının heyecanla beklediği Boat Show 15 Şubat’ta başlayacak. CNR Avrasya Boat Show’da 400 adet mega yat, yelkenli ve tekne sergilenecek.

CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek olan CNR Avrasya Boat Show karada yapılan 2nci en büyük tekne ve yat organizasyonu oluyor. Geçtiğimiz yıl da 15 Şubat tarihinde başlayan Fuar’da bu sene sergilenecek olan yat ve tekneler şimdiden merak konusu.

Fuar’ın sponsoru DENTUR tarafından yapılan açıklamada, Boat Show’un yalnızca milyon dolarlık tekne, yat ve yelkenlilere ev sahipliği yapmayacağını vurgulayarak, “Biz denizi seven her kesim için fuar düzenliyoruz. Fuarda sadece lüks yat ve tekneler sergilemiyoruz. Deniz severleri kolayca denizci yapabilecek tekne ve yatlar da sergiliyoruz. Fuarda hedef yalnızca üst gelir grubu değil” ifadeleri kullanıldı.

CNR Genel Müdürü Ulaş Özer ise fuarın sektörel olarak 1 milyar dolarlık iş miktarı oluşturacağını ifade ederek, “Boat Show’da 250 milyon euro değerinde tekne ve yatlar sergilenecek. Dev markalar fuara renk katacak. En pahalı teknelerinin sergilendiği standlarda görsel şovlar düzenlenecek” ifadelerini kullandı. Açıklamada yer verilen bilgilere göre, cazip fiyatlı tekne ve yatların da tanıtılacağı fuarın yıldızları ise Princess 82, Numarine 78 Fly, Chris Craft, Jeanneau 53, 560 Grand Large olacak. “Princess 82″, Alfabeta standında tanıtılacak ve fuarın en pahalı teknesi olma özelliğini taşıyor. Princess 82 teknesi, 3 milyon 580 bin sterlinlik fiyatı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Kaynak: 365haber.org

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0