Görüş Bildir
Haberler
Blatter Favori Futbolcusunu Açıkladı

Blatter Favori Futbolcusunu Açıkladı

Fatih
13.02.2014 - 21:11

Ne Messi Ne Ronaldo

FIFA Başkanı Sepp Blatter, kendisine yönetilen 'Favori futbolcunuz kim?' sorusuna Real Madrid'in yaşayan efsanesi Alfred Di Stefano yanıtını verdi.

Son dönemde Ronaldo ile yaşadığı polemikle gündeme gelen Blatter, yıldız oyuncu hakkında yeni açıklamalar yaptı.

FIFA Başkanı Sepp Blatter, hâlâ en favori oyuncusunun Real Madrid'in yaşayan efsanesi Alfredo di Stefano olduğunu dile getirdi. Geçtiğimiz yıl Ronaldo'yu beğenmediğini açıklayan ve Portekizli oyuncunun kötü bir taklidini yaptıktan sonra eleştiri oklarının hedefi haline gelen Blatter, ardından niyetinin Ronaldo ile dalga geçmek olmadığını belirtmiş ve Ronaldo'dan özür dilemişti.

Kendisine en sevdiği futbolcunun sorulması üzerine konuşan Blatter, 'Medya, milli takım hocaları ve kaptanları yılın oyuncusu olarak Ronaldo'yu seçti. Benim en beğendiğim isim ise hâlâ Alfredo di Stefano.' diyerek temkini elden bırakmadı ve birkaç ay önce sebep olduğu kaostan sonra her iki tarafı da rahatsız etmeyecek bir cevap verdi.

Blatter, Brezilya'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda favori olarak kimi gördüğü yönünde gelen soruda da benzer bir tutum sergiledi ve 'Ben kâhin değilim.' dedi.

TotemSpor

Kaynak: http://www.totemspor.com/haber/futbol...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın