Görüş Bildir
Haberler
Birleşik Devletler Posta Servisi (USPS) Hacklendi!

Birleşik Devletler Posta Servisi (USPS) Hacklendi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

2014 yılı büyük şirketler için siber güvenlik konusunda oldukça kötü geçiyor. Home Depot, Target, Neiman Marcus, JPMorgan Chase gibi kredi kartı bilgilerini hackerlara kaptıran devlerin ardından şimdi de United States Postal Service (USPS) siber saldırılardan nasibini aldı.

Elde edilen bilgilere göre saldırganlar müşteri kredi kartları yerine çalışan bilgilerini hedef aldı. 800.000 çalışanın hepsinin bilgilerine ulaşmış olma ihtimalleri bulunan saldırganlar isimler, sosyal güvenlik numaraları, adresler ve bir iş başvurusunda şirkete verilen her türlü diğer bilgiyi ele geçirmiş olabilir. Müşterilerin bilgileri güvende gözükse de uzmanlar 2014 yılının 1 Ocak’ından 16 Ağustos’una kadar yapılan müşteri destek görüşmelerinde verilmiş olan bilgilerin (isimler, e-posta adresleri, telefon numaraları vs.) çalınmış olabileceği yönünde de uyarıyor.

Eylül ayının ortasında keşfedilen saldırı açıklanmadan önce tam iki ay boyunca gizli tutulmuş. USPS gecikmenin iyileştirme çalışmalarını riske atabileceği ihtimalinden dolayı olduğunu söylüyor.

Kaynak: http://techcrunch.com/2014/11/10/usps...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın