Görüş Bildir
Haberler
Bir Türk'ü En İyi Pide Anlatır: Favori Pideni Söyle, Sana Seni Anlatalım!

etiket Bir Türk'ü En İyi Pide Anlatır: Favori Pideni Söyle, Sana Seni Anlatalım!

Yung Boş Ada
15.07.2016 - 12:51

Pide sevmeyen, hayatında hiç pide yememiş bir Türk asla ama asla olamaz! Ama herkes farklı çeşit pide sever, o ayrı. İşte şimdi senin en sevdiğin pideye göre senin nasıl biri olduğunu söyleyeceğiz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hadi bakalım, en sevdiğin pideyi seç!

Ayakların yere sapasağlam basıyor!

Ayakların yere sapasağlam basıyor!

Sen kesinlikle kendinden emin bir insansın. Ne olduğunu, neler yapabileceğini ve ne istediğini her daim biliyorsun. Başkalarının kafanı karıştırmasına da izin vermiyorsun. Kararlısın da yani! Ayrıca insanları bir anda etkisi altına alan, son derece güçlü bir karizmaya sahipsin! Karizmanın kendine güveninden geldiğine de eminiz; sonuçta kendi potansiyelini çok iyi bildiğin için neler yapabileceğini biliyor ve daima ona göre davranıyorsun. Asla da başarısız olmuyorsun!

Seni alan yandı!

Seni alan yandı!

Sen karar vermekte daima zorluk çeken bir insansın. Sana seçenekler sunulduğu zaman soğuk soğuk terliyor, elini ayağına dolaştırıyorsun değil mi? Neden biliyor musun? Çünkü sen her şeyi aynı anda istiyorsun. Her şeyi denemek, her şeyi tatmak istiyorsun. Bir şeyi seçmektense hepsine sahip olmak istiyorsun yani! Yalnız bu durum sende bazen maymun iştahlılığa da yol açıyor gibi; çok şey isteyip hepsinden bir anda sıkılabiliyorsun. Seni alan yandı valla, seni mutlu edeceğim derken kafaları yiyecek kesin :)

Sakinliğin beden bulmuş halisin!

Sakinliğin beden bulmuş halisin!

Sen gerçekten bu dünyaya gelmiş en sakin, en uyumlu insanlardan biri olabilirsin. Senin sesinin yükseldiğini bugüne kadar kimse duymamıştır, hatta sesini bile duyan olmadı bizce! Çünkü genellikle sessiz kalıp, hiçbir şeye bulaşmadan etrafını izlemeyi tercih ediyorsun. Fakat bu asla sıkıcısın gibi algılanmasın; aksine, son derece uyumlu olduğun için birlikte vakit geçirmesi inanılmaz zevk veren bir insansın. Dahası, sen hiçbir şey yapmasan bile insanları mutlu etmeyi başarabiliyorsun! Ama inan bunu nasıl yapıyorsun biz de bilmiyoruz :)

Tam bir garanticisin!

Tam bir garanticisin!

Sen asla riske girmeyi sevmeyen bir insansın. Her zaman en garanti yolları seçer, en kolay adımları takip edersin. Bu sayede de başarısızlık olasılığını inanılmaz derecede düşürürsün. Nedeni ise başarısız olmaktan korkuyor olman. Fakat biz sana bir şey söyleyelim mi? Sen bunu yaparken aslında hayattaki birçok eğlenceyi kaçırıyorsun. Hayatta her zaman başarılı olmak zorunda değilsin ayrıca, bazen başarısızlık da insanı mutlu edebilir! Bizce birazcık cesaretlen ve yenilmekten korkma!

Sadelikteki asaletsin!

Sadelikteki asaletsin!

Sen kesinlikle son derece sade zevklere sahip bir insansın. Abartılı şeylerden inanılmaz derecede nefret ediyor, her fırsatta kaçmaya çalışıyorsun. Çünkü biliyorsun ki bir şeyler şık veya ilgi çekici olması için abartılı olmasına gerek yok. Bazen çok basit ve sade şeyler bile son derece güzel olabilir. Önemli olan o sadelikteki güzelliği, şıklığı yakalayabilmek! İşte sen bunu başarıyor ve hayatının her alanında mükemmel bir şekilde uyguluyorsun!

Karanlık kadar gizemlisin!

Karanlık kadar gizemlisin!

Sen biraz gizemli misin sanki? Evet evet, öylesin. Hem de baya gizemlisin! Dışarıya kendini açmayı neredeyse hiç sevmiyorsun. Bu yüzden hep sessiz kalıyor, çok fazla kendini göstermemeye çalışıyorsun. Fakat bu yaptığın üzerinde inanılmaz gizemli bir hava oluşturuyor ve insanları sana daha da çok çekiyor! Bizce içindeki o cevheri saklama! Çünkü sen çok özel bir insansın, çevrendekileri bu ayrıcalıktan mahrum bırakma!

İçimizdeki bizsin sen!

İçimizdeki bizsin sen!

Sen kimsin biliyor musun? Sen içimizdeki bizsin. Sen samimiyetsin! Aslında hepimizin içinde var olan; bazılarımızın korkusuzca gösterdiği, bazılarımızın orada olduğunun farkında bile olmadığı o güzel insansın. Doğalsın bir kere, asla yapmacık hareketlere ihtiyaç duymuyorsun. Dürüstsün de, saklayacak hiçbir yalanın yok senin! Ama en çok da mertsin; verdiğin sözün daima arkasında durursun! Sen gerçek bir Anadolu insanısın, yani sen hepimizsin güzel insan!

Sen başkasın!

Sen başkasın!

Sen kesinlikle son derece sofistike zevklere sahip birisin. Asla sıradan olanı istemezsin. Kendine has bir tarzın, bir estetik anlayışın vardır senin. Bu yüzden çoğu insanla da anlaşamazsın zaten. Çünkü onların seninle aynı kafa yapısında olması imkansız. Sen kesinlikle çok daha farklı bir frekanstasın. Hatta aslında birazcık da yukarıda olduğunu söyleyebiliriz! Ama şunu söylememiz lazım, aslında hepimizin hayatında senin gibi birine ihtiyacı var. Çünkü sen kesinlikle iletişim kurduğun kişilerin de ufkunu genişleten bir insansın!

Bu dünyadan değilsin sen!

Bu dünyadan değilsin sen!

Yani sana ne desek bilemiyoruz. Sen biraz ilginç bir insansın. Seni tanımlayacak doğru kelimeleri bulmakta inanılmaz zorluk çekiyoruz. Uzaylı gibisin aslında, bu dünyadan değil gibi. Çünkü konuşmaların da, davranışların da, zevklerin de o kadar uzak ki herkese! Doğal olarak seni inanılmaz tuhaf karşılıyorlar. Fakat bizce böyle olmak çok güzel bir şey. Herkesten farklı olmak çok özel bir durum yani. Bizce keyfini çıkar!

Cesurluğuna kitap yazılır!

Cesurluğuna kitap yazılır!

Sen biraz lüksüne düşkün müsün sanki? Evet evet, kesinlikle öylesin. Lüks şeylere karşı inanılmaz bir hayranlığın var. Ama aslında bu hayranlığın en büyük nedeni senin hayat standartlarına çok önem vermen. Eksik olmak istemiyorsun; her şeyin tam olsun, hatta tamın da bir adım üstünde olsun istiyorsun. Bizce herkes aslında içten içe böyle hissediyor, ama hiçbiri senin gibi bunu gösterebilecek kadar cesur değil!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
415
209
176
108
23
18
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Onedio yakında "Sıçtığın boka göre karakter analizi" diye test çıkartacak.

Mehmet Günay

daha iyisi şu olmaz mı sıçtığın boka göre hangi ünlüye benziyorsun

Pasif Kullanıcı

Lahmacun neydi? Lahmacun bir pide miydi?

Emircan.gf

hepsi seçeneği niye yok

no name

aynen jsjajss