Görüş Bildir
Haberler
Bir Macera Oyunu Fallout Trilogy, Tam 150 Gününüz Var!

Bir Macera Oyunu Fallout Trilogy, Tam 150 Gününüz Var!

Durma Play
19.03.2014 - 17:04

Bir Macera Oyunu Fallout Trilogy, Tam 150 Gününüz Var!

Macera oyunları her zaman için çok daha fazla oyuncu kitlesine hitap etmektedir. Çünkü bildiğiniz gibi insanların yaşamları oldukça monotondur ve insanlar bu yüzden bilgisayar ortamında olsa da maceralara atılmak isterler. Bu sebepten dolayı sürükleyici ve insana keyif veren macera oyunları daha çok tercih edilir. Fallout Trilogy bu açıdan oldukça güzel bir şekilde hazırlanmış olan macera oyunlarından birisidir. Oyunun hikâye kısmı da oldukça güzel bir şekilde planlanmıştır. Yani oyunda sıradan maceralara atılmıyorsunuz. Oyunda yapmaya çalıştığınız ana görev aslında dünyayı kurtarmaktır. Bu yüzden daha çekici gelmektedir. Ayrıca oyunun gelecek zamanda geçmesi de insanlara oldukça çekici gelmektedir. Çünkü insanlar gelecek ile ilgili konularda heyecanlıdırlar.

Fallout Trilogy oyununda 2161 senesinde dünyaya nükleer silahlar ile saldırılarda bulunuyor. Tabi bu durumda dünyada yerle bir oluyor. Fakat insanlar kaçmayı başarabiliyor ve Bunker diye adlandırılan bölgelere yerleştiriliyorlar. Bizim kahramanımız Bunker 13 bölgesinde ikamet ediyor. Fakat bölgenin bir sorunu var. Yeterli seviyede suyu yok ve bu yüzden sizin bölgeye su getirmeniz gerekiyor. Suyu bulmak aslında zor değildir. Su var ama arıtılması gerekiyor. Bu yüzden su arıtma çipini bulmaya çalışıyoruz. Fakat bunun için sadece 150 günümüz var. Bölge ancak bu kadar süre susuzluğa dayanabilir. Bu çipi bulmak için gittiğimiz yerde çok uzakta ve çölü geçmemiz gerekiyor. Yani oyun oldukça zorlaşıyor.

Fallout Trilogy oyunu hikâyesi ile oldukça beğenildi. Fakat tabi ki oyunun asıl beğenilen yanlarından birisi kuşkusuz oyunda diğer Fallout’lar ile takım çalışması yapmamız gerektiğidir. Çünkü çölü tek başınıza geçmeniz neredeyse imkânsızdır. Dolayısı ile kendi takımınızı en iyi şekilde yöneterek karşınıza çıkan engelleri aşmalısınız ve ülkenizi bu sorundan kurtarmalısınız.

Fallout Trilogy  video, ekran görüntüleri ve Fallout Trilogy ürünlerini görmek için TIKLAYIN.

www.durmaplay.com
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın