Görüş Bildir
Haberler
Elazığ'da Kaybolan 9 Yaşındaki Kadir Bulundu

Elazığ'da Kaybolan 9 Yaşındaki Kadir Bulundu

Caner
06.05.2014 - 21:40 Son Güncelleme: 07.05.2014 - 00:01

9 Yaşındaki Kadir Bulundu!

Elazığ'da sabah saat 07.30'da okula gitmek için evden çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 9 yaşındaki Kadir Yıldırımdinç, Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri tarafından bulundu.

Köfteciler Sokak'ta saat 22.30 sıralarında bulunan küçük Kadir'in aç olduğunu söylemesi üzerine, önce karnı doyuruldu. Bulunduğu sokakta, polis tarafından kendisine köfte ikram edilen küçük Kadir, daha sonra Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'ne götürülerek bilgisine başvuruldu. Küçük Kadir'in burada, öğretmenin dün verdiği ev ödevini yapmadığı için okula gitmediğini söylediği öğrenildi.

Kayıp çocuğun alınan ifadesinden sonra teslim edildiği baba Ahmet Yıldırımdinç, polis ekiplerine teşekkür ederek, 'Bütün emniyet mensuplarına çok teşekkür ediyorum. Öğleden beri arıyorlardı. Köfteciler Sokak'ta buldular. Oğlum sabah ödevini yapmadığı için okula gitmemiş. Çantasını bir duvarın dibine atarak belediye otobüsüne binmiş ve şehir merkezine gitmiş. Akşama kadar şehir merkezinde gezmiş. Polislere çok teşekkür ediyorum, çocuğumu buldular, hepsine çok teşekkür ediyorum' dedi.

Emniyet yetkilileri, tüm ekiplerle kentin dört bir tarafında, kayıp çocuğu ararken akşam saat 22.30 sıralarında Köfteciler Sokak'ta bulunduğunu söyledi. Acıktığı için küçük Kadir'e ekmek arası köfte ikram edildiğini belirten polis yetkilileri, daha sonra çocuk şubeye götürüldüğü bilgisini aktardı. Bilgisine başvurulan çocuk, daha sonra babası Ahmet Yıldırımdinç'e teslim edildi.

DHA

Kaynak: http://www.haberturk.com/gundem/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda

9 Yaşındaki Kadir Yıldırımdinç Kayıp

Elazığ'da Abdullahpaşa Mahallesi'nde sabah okula gitmek üzere evden çıkan 9 yaşındaki Kadir Yıldırımdinç, bir daha eve dönmedi. Babasının şikayeti üzerine polis ekipleri küçük Kadir'i aramaya başladı.

Abdullahpaşa Mahallesi 251'nci Sokak'ta oturan Ahmet Yıldırımdinç, 9 yaşındaki oğlu Kadir Yıldırımdinç, sabah saat 07.30'da bir lira harçlık alarak okula gitmek üzere evden çıktığını ve bir daha eve dönmediğini söyledi.

Gözü yaşlı baba Yıldırımdinç şöyle konuştu: 'Sabah 7'ye çeyrek kala okula gidiyor. Servise binmiyor. 12'yi 10 geçe eve gelmesi lazım. Saat 13.00'e doğru gelmiyor. Hanım bana telefon açtı, 'Çocuğun gelmedi' dedi. Okula gittim, dediler ki, 'bugün gelmemiş.' Servisi aradım dedi ki, 'ne sabah aldım, ne öğlen aldım.' Ondan sonra ben karakola gidip kayıp müracaatında bulundum. Odur, budur arıyoruz.

Çantasını evin üst tarafında buldum. Kaldırımın üstünde, kitapların yarısı dışarıda, ödev kağıtları iki adım ileride ve beslenme çantası da daha ileride. Üç çocuğum var. Kadir en küçüğü. Hiç gören olmamış. Yalnız bizim bir üst komşu görmüş, dışarı çıkarken.

İşte 7'ye çeyrek kala ana caddeye çıkmış, bu tarafa doğru koşmaya başlamış. Sabah saatlerinde evden çıkar çıkmaz. Saat 13.00 gibi de bizim üstteki komşu, 'iki çocuğun orada olduğunu, çantayı oraya bıraktıklarını gördüm' diyor. Diyor, 'tam çözmedim, ama yüzünü de görmedim yani Kadir olduğunu görmedim' diyor. 'İki çocuğu orada gördüm' diyor. Çantayı oraya bırakırken 'Ne yapıyorsunuz' diye sorunca, 'hiç bir şey yapmıyoruz teyze' diyorlar. Ondan sonra kayboluyorlar. Odur budur arıyoruz.'

Baba Ahmet Yıldırımdinç'in karakola yaptığı şikayet üzerine soruşturma başlatan polisin mahalledeki arama çalışmaları devam ediyor.

Cnn Türk

Kaynak: http://www.cnnturk.com/haber/turkiye/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0