Görüş Bildir
Haberler
Bir Film Olsaydın, Hangi Tür Olurdun?

etiket Bir Film Olsaydın, Hangi Tür Olurdun?

Osman Avcı
08.09.2014 - 11:15 Son Güncelleme: 08.09.2014 - 16:23

Romantik komedi misin, aksiyon mu, yoksa başka bir tür mü?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sinemamıza hoşgeldin :) Sana oturmak için nereyi ayarlayalım?

2. Peki ya, bir film en güzel nerede veya nasıl izlenir?

3. Filmle birlikte yiyeceğin/içeceğin yemek/içki nedir?

4. Bir filmin en çok neyi seni kendine çeker?

5. Hangisi senin süper kahramanın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Günün en çok hangi zamanını seversin?

7. Peki ya, hangi Spielberg filmi?

8. Son soru: Bir sinema filminde en çok hangi karakteri oynamak istersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen Romantik Komedisin!

Sen Romantik Komedisin!

Sen tam anlamıyla bir aşk insanısın. Aşk için nefes alıyor, onun için yaşıyorsun. Aşkın içinse en acayip şeyleri yapabilirsin. Komplimanların orijinal, jestlerinse kendine aşık eden cinstendir. Ancak, nedendir bilinmez, bu aşkı da hep en uçlarda yaşayıp, kendini hep en zor, en içinden çıkılmaz durumlara sokuyorsun. Ama sıkıntı yok mutlu bir son seni bekler. Havaalanında görüşmek üzere ;)

Sen Tarihi Filmsin!

Sen Tarihi Filmsin!

Sen bu zamana asla ait değilsin. Kendine kendine bunu hep söylüyorsun zaten. Eski zamanda bir şövalye, bir Yeniçeri ya da bir leydi olabilirdin. Ama gel gör ki, bu zamana sıkışıp kalmışsın. Fakat tarih öyle mi, kıyafetler şık; hareketler/tavırlar ondan da şık. Zerafet ise işin bonusu. 'Gel seni bindirelim bir zaman makinesine, gönderelim Antik Yunan'a' desek, bir dakika bile düşünmezsin, o derece!

Sen Korku Filmisin!

Sen Korku Filmisin!

Sen; bilinmeyene, metafiziğe, paranormala acayip derecede merak duyan birisin. Çünkü gerçek dünya, sana göre çok sıkıcı ve monoton: Sürekli hep aynı şeyler yaşanıyor ve aşılamaz duvarlar, kurallar vesaireler var. Ancak senin dünyan öyle mi? Sürekli bir yerlerden çıkan üç harfliler, hayaletler, periler, hortlaklar var. Kısaca avuçların terlemeden yaşamayı asla kabul etmiyorsun... Yok yok bi ses gelmedi.. Kedidir o kedi :)

Sen Komedi Filmisin!

Sen Komedi Filmisin!

Senin en önemli özelliğin, bilmiyoruz söylemeye gerek var mı, pek tabii ki espritüelliğin. Bu dünyaya insanları güldürmeye gelmişsin ve bu işi de hakkıyla yerine getiriyorsun. Bu espri becerin ise gayet tabii kıvrak zekandan gelmekte. Bunun yanında üstün bir gözlem gücünün olduğunu söylemek gerek. Bir insanı yerin dibine sokman veya zayıf noktalarını belirleyebilmen için, onu sadece bir kere görmen yeter yani. Kısaca, eğlenceli insansın vesselam, seninle ömür uzar, ömür!..

Sen Dramsın!

Sen Dramsın!

Öncelikle senin çok hassas ve duygusal birisi olduğunu söylemek gerek. Dünyanın en ücra, en alakasız yerinde yaşanan acı bir olayı bile, taa derinlerinde hissedebilirsin. Empati gücün yüksek çünkü: 'Anlayabiliyorsun' bir bakıma. Arkadaşlık ilişkilerinin de bundan bir farkı yok. İlişkilerini samimiyet ve sevgi üzerine kurabiliyorsun ve en önemlisi bu sözler sana asla klişe gelmiyor!

Sen Sanat Filmisin!

Sen Sanat Filmisin!

Sen sürekli arayan birisin. Mesela huzuru arıyorsun veya gerçeği ya da bilgiyi, varoluşu... Ama bunları ararken en önemli aracın: Sanat! Çünkü estetiğin üstünlüğüne inanıyorsun. Bazen konuştuklarından kimse bir şey anlamasa da, sıkıntı yok, uygun kulaklar illa ki vardır bir yerlerde. Endişeli ve sıkıntılı biri olduğunu da söylemek elzem. Ansızın düşünceler sarıyor etrafını Turan taktiği misali. Uzaklara dalmalarınsa bi' bitmedi gitti :)

Sen Belgeselsin!

Sen Belgeselsin!

Senin için bir şey canlıysa, o, sevilmeye değerdir. Bu yüzden doğa aşığısın öncelikle. Kendini, mesela, bir ormanda ya da kırda huzur dolu hissediyorsun. Sonra katıksız bir hayvanseversin. Öyle yok 'ben kediciyim', yok 'ben köpek insanıyım' tarzı da değil, hayvanları sevilmeyi hak ettikleri için seviyorsun. Humanistsin de. Bu yüzden mesleğini, insanlığa faydalı olan, doktorluk, öğretmenlik vb şeylerden seçmen kuvvetle muhtemel!

Sen Aksiyon Filmisin!

Sen Aksiyon Filmisin!

Sen bir adet çılgınsın. Yerinde durman imkansız, kıpır kıpır ve hareketlisin de. Tam bir aksiyon insanısın yani. Belayı da hep üzerine çekersin. Öyle ki, 10 insanının ömrü boyunca yaşamadığı aksiyonu, sen bir haftanın içinde yaşayıp tüketir; hatta ve hatta unutursun bile! İyilik ve yardımseversin çünkü: Başı sıkışanın dibinde bitiverirsin. Asla 'bana dokunmaya yılan bin yıl yaşasın' insanı değilsin kısaca. Ama az otur soluklan, ayran iç. Bu tempoya kalp dayanmaz çünkü!..

Sen Bilim-Kurgusun!

Sen Bilim-Kurgusun!

Acayiplik, gariplik veya absüertlük gibi şeyler senin evin gibi. Senin zihninde her şey mümkündür çünkü: Uzay savaşları, zaman yolculuğu, Matrix evreni... Bu entelektüel ve bi' acayip zihinden ise oldukça memnunsun. O hayal dünyandan çıkıp, gerçek dünyaya geldiğin (gelmek zorunda olduğun) zamanlar ise senin için tam bir çile. Hayal dünyanı seviyor, omuzlarından öpüyorsun hasılı :)

Sen Animasyonsun!

Sen Animasyonsun!

Sen çocuksun ve kaç yaşında olduğununsa hiçbir önemi yok. Saf kalma erdemini bünyende barındırıyorsun ve insanların artık çok tamah etmediği, eski moda kavramlara, hala, inatla inanıyorsun. Mesela hala umutlusun veya insanlara hala güvenebiliyorsun ya da dostluğun bir kelimeden ibaret olmadığını biliyorsun. Son olarak, en çabuk kirlenen rengin beyaz olduğunu belirtiyor, yine de bu halinden vazgeçmemeni öneriyoruz, ey güzel insan!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
439
182
125
92
50
32
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ilknur Çelik

Sen Animasyonsun! Sen Animasyonsun! Sen çocuksun ve kaç yaşında olduğununsa hiçbir önemi yok. Saf kalma erdemini bünyende barındırıyorsun ve insanların a... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Sen Korku Filmisin! bilim kurku çıkar diye düşünmüştüm ama olsun buda olur

Sergül Keskin

Sen Bilim-Kurgusun!