Görüş Bildir
Haberler
Binlerce Sinoplu Spor Salonunda Buluştu

Binlerce Sinoplu Spor Salonunda Buluştu

BEYNET.COM
07.02.2014 - 18:49 Son Güncelleme: 07.02.2014 - 18:57

Binlerce Sinoplular Spor Salonunda Buluştu

Kıraç Sinoplular Derneği tarafından Esenyurt Belediyesi Cumhuriyet Kapalı Spor salonunda düzenlenen programa Kıraç bölgesinde ikamet eden 1000’in üzerinde Sinoplu katılım sağladı.

Sinoplular Derneği tarafından düzenlenen organizasyona Esenyurt Belediye başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, İstanbul Sinoplular Dernekler Federasyonu Başkanı Engin Kırmızıgül katıldı. Dernek başkanı Kırmızıgül; Esenyurt ’ta Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun hizmetleri ile ilçenin her alanda seviyesinin arttığını vurgulayarak birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajı verdi.

DEĞER, “ AK HİZMETLERE DEVAM”

AK Parti Esenyurt İlçe başkanı Şenay Değer programda söz alarak; Sinopluların birlik beraberliğinden memnuniyet duyduğunu belirtti. Değer, Sinoplu kardeşlerimizin her zaman yanımızda olduğunu biliyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri Esenyurt’u yaşanabilir bir ilçe yapmak için gece gündüz çalıştık. AK Belediyecilik anlayışıyla belediye başkanımız Necmi Kadıoğlu projeler gerçekleştirerek, hizmet üreterek Esenyurtlulara hizmet etti ve etmeye de devam edecektir. 2014 yerel seçimleri sonrasında yeniden ilçemizde AK hizmetler devam edeceğine emin olabilirsiniz” dedi.

BAŞKAN KADIOĞLU, “DURMAK YOK HİZMETE DEVAM”

Esenyurt Belediye başkanı Necmi Kadıoğlu, 2004 yılında göreve geldiği günden bu yana Esenyurt’u modern bir yaşam merkezi haline getirdiklerini dile getirerek konuşmasına devam etti. Kadıoğlu, “Esenyurtlu hemşerilerimizin çamurdan yollardan, karanlık sokaklardan, hizmetten yoksun halinden kurtararak yaşam seviyesini artırmak için gece gündüz demeden çalıştık. Tüm mahallelerimize sağlık ocakları, parklar, okullar, ibadethaneler, sosyal alanlar ve daha birçok projeye imza attık. Kıraç beldesinin de Esenyurt’a bağlanmasıyla birlikte burada yaşayan hemşerilerimiz için de birçok projeler ürettik ve üretmeye devam edeceğiz” dedi. Esenyurt’u Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri haline getirdiğini de sözlerine ekleyen Kadıoğlu, “Durmak yok hizmete devam” dedi.

Kaynak: http://beynet.com/tr-TR/haberler/6708...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0